Dodon a râgâit în direct în timpul emisiunii sale Președintele Răspunde

Moment neplăcut pentru liderul socialist și fostul Președinte al republicii Moldova Igor Dodon. În timpul emisiunii sale „Președintele Răspunde“ care a avut loc live, acesta a râgâit de câteva ori crezând că nu se mai află în direct.

Dodon a fost însă atenționat că se afla în direct cu internauții – lucru care l-a făcut să-i fie rușine și să-și ceară scuze de la internauții care îl priveau. Acesta a declarat că râgâitul ar venit mai de grabă de la tușonka dăruită de soacră-sa care stătea de vreo 3 ani de zile în beci, dar nu a ținut să dea vina și pe oponenții politici care ar putea avea ceva de făcut cu acest fapt.

Mai în glumă mai în serios, internauții au scris comentarii precum că s-ar trezi porcul din Dodon sau că ar făta purșica. Dodon însă a dezvăluit că la el acasă e normal să mai tragi câte o bășină din când în când sau câte o râgâială, ca la fiecare familie de moldoveni.

După acest incident, Dodon a promis ca data viitoare să meargă la toaletă înainte de emisiunea Președintele Răspunde și să-și clătească gura din care deseori iese lucruri spurcate, cum cred unii analiști politici.

Articole asemănătoare