Dodon a revenit din Rusia cu un culiok: „Domnul Putin mi-a dat nişte găini“

Igor Dodon a revenit recent din Federația Rusă după ce a zburat acolo de urgență pentru a pune cu Vladimir Putin la cale alegerile Parlamentare din 11 Iulie. Liderul Socialiștilor s-a întors însă și de această dată cu un culiok negru.

Sunat și întrebat de jurnaliști ce se afla mai exact în culiokul pe care l-a adus din Rusia, Igor Dodon nu știa ce să ne spună și a pus receptorul, după care ne-a sunat însă înapoi și a concretizat: „De ce vă interesează pe voi de fiecare dată unde mă duc și ce fac? Dați-mi o dată pace să-mi trăiesc viața așa cum vreau. Am fost în Rusia, da, și am discutat acolo chestii importante pentru țară care nu-s de nasul vostru.. cât despre culiok, domnul Putin mi-a dat și mie niște găini să i le dau Galinei să le penească dar voi chiar vă aninați de toată nimica.. dacă mă mai fac o dată președinte, o să interzic toată presa care mă critică, bădărani ce sunteți voi…“ – ne-a declarat Igor Dodon după care ne-a pus receptorul.

Din surse internet am aflat însă că în culiok s-ar afla de fapt altceva. Putin i-ar fi dăruit lui Dodon o carte în care a scris planul exact pentru republica Moldova după alegerile Parlamentare din vară. În plus, Dodon ar mai fi primit câteva milioane de Euro pentru propagandă pro Rusia și anti Europa.

Reamintim că în această lună aceasta este deja a 4-a vizită a lui Igor Dodon care a fost plătită din bugetul de stat, cu toate că Dodon nu deține nici o funcție oficială de stat. Suma totală a călătoriilor lui Dodon în Rusia se ridică în această lună la 100 de mii de euro, dat fiind faptul că socialistul zboară cu un avion privat, folosește intrările VIP și mănâncă caviar scump. În vizitele trecute a luat-o și pe Galina cu el, atâta timp cât se mai pot folosi banii statului.

Articole asemănătoare