Dodon ar accepta să stea în pușcărie, însă doar în aceeași celulă cu Tauber

Veste bună de la avocații lui Igor Dodon care în sfârșit s-au arătat de acord ca Igor Dodon să stea închis în pușcărie. Totuși, aceștia au pus CNA-ului o simplă condiție.

Astfel, din motive necunoscute, Dodon ar dori să stea închis în aceeași celulă cu Marina Tauber de la Partidul ȘOR, închisă și ea recent la Penitenciarul de Femei Rusca:

„Credem că ar fi cel mai bine pentru stearea domnului Dodon dacă acesta ar sta închis împreună cu doamna Tauber și nu singur, fiindcă domnul Dodon are frică de singurătate, avem un atest de la medic care dovedește acest lucru. Ce vreți să-l îmbolnăviți acolo? Recomandarea noastră este să pregătiți o celulă cât de cât cu condiții pentru domn Dodon și pentru doamna Tauber, fiindcă cei doi au foarte multe de discutat că se cunosc mai de demult și au copilărit împreună la Sadova, doamna Marina Tauber a avut acolo un bunic pe care-l vizita în fiecare vară. Noi ne vom opune oricăror alte încercări de a-l închide pe domn Dodon singur într-o celulă și luăm în considerare faptul ca chiar să-l escortăm pe domn Dodon peste hotarele țării, în Elveția sau în Suedia, fiindcă acolo condițiile în închisoare sunt cu mult mai bune decât ca la noi.” – se arată în cererea avocatului lui Dodon, Ion Gîlcă.

Pe de-o altă parte, Galina s-a arătat dezamăgită de cererea avocaților lui Dodon și a declarat că ar putea să-i dea în judecată:

„Eu nu știu de unde așa cerere, dar decât pe Igor al meu să-l pună într-o celulă cu Marina Tauber, mai bine îl închide acolo singur să stea câțiva ani. Eu o spun în premieră dar Tauber o dată mai nu mi-a stricat căsnicia și s-a băgat între mine și între Igor, ba chiar ne-am certat de la asta. Am să iau orice pași sunt necesari ca Tauber să stea cât mai mult după gratii, de preferat singură, pentru tot ceea ce mi-a făcut ea mie.” – a declarat Galina Dodon care ar putea merge la Vorbește Moldova pentru a destăinui declarații șocante bazate pe subiectul dat.

Articole asemănătoare