Dodon cu amenințări: „De nu câștigăm alegerile, vom împușca toți mistreții”

Unul dintre liderii Blocului Comuniștilor și al Socialiștilor Igor Dodon a ieșit iarăși în fața jurnaliștilor amenințând cetățenii. De această dată acesta a declarat că va împușca toți mistreții din țară dacă blocul său electoral nu va acumula peste 50% dintre voturi.

Se pare că Dodon chiar e disperat rău recurgând la astfel de gest. Neștiind cum să mai amenințe lumea ca de obicei, acesta ne-a amenințat că pădurile din Moldova nu vor mai avea mistreți dacă blocul din care acesta face parte nu ia un anumit procent din locurile din parlament. Această declarație vine după ce însuși Dodon a declarat că nu a împușcat nici un mistreț și că imaginile apărute prin presă ar fi trucate.

Organizația de Protejare a Animalelor și Deputaților (OPAD) din republica Moldova a ieșit și ea cu un comunicat în care se plânge în legătură cu declarațiile lui Dodon și vor ca acesta să fie tras la răspundere pentru cruzimea pe care o promovează față de animale.

Între timp, la Sediul PSRM e jale mare după ce din rezultatele preeliminare reiese că blocul Socialiștilor și Comuniștilor va avea foarte puține locuri în parlament în comparație cu anii trecuți. În special pe deputații Bolea și Țârdea i-au apucat tremuricii și frica că aceștia nu vor mai avea locuri în Parlament – locul în care acestora tare la mai place să facă circ.

Articole asemănătoare