Dodon cu Galina a mers la o Clopotniță: Mai nu i-a căzut un clopot în cap

Fostul Președinte Igor Dodon a fost cu soția sa să viziteze clopotnița unei Biserici din Criuleni dar ghinion, clopotnița care era un pic cam veche mai nu i-a căzut în cap lui Dodon, acesta reușind din păcate să se ferească.

Fiind în stare de șoc, Dodon cu soția sa au mers înapoi în Biserică ca Preotul să se roage pentru ei iar mai apoi au fost transferați de urgență la dispensarul din localitate. Preotul a avut grijă să-i administreze lui Dodon niște apă sfințită, fiind că acest fapt ar putea de fapt fi mânia lui Dumnezeu care s-ar fi năpustit asupra lui Dodon ducându-l într-un ceas care s-ar putea fi sfârșit nu prea bine.

După ce și-a revenit, Dodon a dat imediat un interviu pentru una dintre canalele TV ale socialiștilor dând vina pe oponenții săi politici care ar putea sta în spatele atacului cu clopotnița. Dodon crede că înainte ca el să viziteze clopotnița, un membru al PAS sau chiar mâna Rusiei ar fi mers să dea drumul la lanțul clopotniței.

Preotul Ghenadie din Criuleni este însă de o altă părere – dat fiind faptul că Dodon i-a mărturisit preotului că cu câteva luni în urmă ar fi mers la o vrăjitoare cu o imagine de-a familiei să-i ghicească în ouă ca data trecută, asupra lui Dodon s-ar putea fi năpustit un blestem care va trebui dezlegat doar dacă liderul socialiștilor va merge din nou la țigancă.

Articole asemănătoare