Dodon despre Putin: „Nu-l cunosc bine, doar ne-am salutat de câteva ori“

După ce în ultima vreme ochii întregii lumi s-au îndreptat către Vladimir Putin din cauza evenimentelor actuale, și Dodon a ținut să vină cu unele precizări pentru a mai calma spiritele. Astfel, pentru a nu avea nimic de a face cu Putin, Dodon susține că nu-l cunoaște pe Putin atât de bine precum crede lumea.

Din cauza evenimentelor din ultima vreme, acțiunile liderului de la Kremlin Vladimir Putin sunt criticate de către comunitatea națională dar și de către mulți cetățeni, inclusiv din țara noastră. Acest lucru l-a simțit însuși Igor Dodon care a simțit nevoia să iasă în fața lumii cu o declarație pentru a mai liniști spiritele cât de cât:

„Văd că lumea de prin sate și de prin raioane mă tot întreabă despre ceea ce face președintele Rusiei Vladimir Putin, dacă e bun sau dacă nu e bun. Oameni buni, noi suntem neutri. Noi vrem să fim alături și de Rusia, și de Europa, și de America, și de China și chiar și de Polul Nord sau Polul Sud că doar ei importă zăpada la noi în țară. Liniștiți-vă, nu vă diorgăiți și nu vă faceți griji de alții că noi avem problemele noastre, vedeți ce se face la noi în țară că Maia nu mai vrea să-l primească pe Kirkorov să ne facă concerte? Ce-i drept eu pe domnul Putin nu-l cunosc prea bine, doar ne-am salutat de vreo câteva ori și am stat la un ceai, am mai stat de vorbă numai că nu despre politică, despre alte lucruri.“ – a concretizat Dodon într-un live.

Prin aceste declarații Dodon ar încerca să se distanțieze un pic de Putin fără a atrage însă prea mult atenția, cel puțin așa crede expertul politolog Vasile Donoagă invitat în cadrul emisiunii Politica Măsîi: „Observăm că mai multe persoane vor să țină un pic distanță de Putin și nu, nu de la Covid, dar pentru a nu se identifica prea tare cu acțiunile acestuia. Ce-i drept la Dodon e mai greu, lumea știe foarte bine cine mergea în Rusia mai des decât merge michiduță la Biserică. Dodon a început-o cu brașoave de-ale lui. Hai las-o mai moale Dodoane că tu-l cunoști pe Putin mai bine decât o cunoști pe Galina.“ – susține expertul.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

Articole asemănătoare