Dodon din nou la Biserică. N-a putut să se roage în pace fără a face poze

După ce în ultima vreme Dodon s-a mai retras din viața publică, acesta se pare că continuă să meargă pe la Biserici – însă nu în liniște și pace pentru a-și curăța sufletul, cum obișnuiesc majoritatea creștinilor, ci pentru a se poza neapărat alături de tot felul de sfeșnice, icoane, clopotnițe sau preoți.

De această dată acesta a mers la Bălți unde s-a fotografiat chiar alături de preotul care a amenințat pe mai mulți deputați din PAS că nu se va mai ruga pentru ei după ce aceștia au votat o lege menită să împiedice violența împotriva femeilor. Din acest motiv Dodon ar fi decis să meargă el însuși la preotul din Bălți pentru a-l vedea și a-i mulțumi personal.

„Am venit astăzi alături de colegi să ne rugăm pentru pace și sănătate în țară. După slujbă împreună cu colegii am mai făcut niște poze pe la sfeșnice, așa cum mă cunoașteți, și am vorbit cu părintele Marchel să vină într-o zi la noi acasă să ne spovedească și pe mine, și pe Galina. Plus la asta m-am rugat pentru cei din PAS, că preoții nu vor s-o mai facă.” – a susținut Dodon. Fiind întrebat de ce face atâtea poze pe la Biserică, cu toate că acolo nu se merge pentru acest lucru, Dodon ne-a mărturisit: „Fiind apărător al valorilor creștine și a credinței strămoșești, eu cred că e foarte important să postez multe poze de la Biserici pe Facebook pentru ca lumea să vadă și să-și aducă aminte. Credeți-mă, eu cred că marele Ștefan Cel Mare dacă ar trăi în ziua de azi, păi el după orice luptă ar construi o Biserică și și-ar face o poză în acea Biserică ca s-o pună pe Facebook. Păi așa și eu”

Echipa noastră jurnalistică l-a contactat pe un preot pentru a-l întreba dacă consideră că Dodon procedează corect mergând la Biserici și postând de fiecare dată tot felul de poze și video-uri: „Da, în Biserică se poate să faci poze și video-uri însă numai dacă ești din partidul domnului Dodon și dacă ai binecuvântarea preacuviosului Marchel, așa cum o are domn Dodon, doar în așa caz se permite, altfel e interzis, uitați-vă că lucrul acesta îl scriu chiar Sfinții Părinți asta nu spun doar eu” – ne-a declarat un Preot din Bălț, susținător înrăit de-al lui Dodon încă de pe timpurile campaniei electorale.

Articole asemănătoare