ULTIMA ORĂ. Dodon făcea alergarea dis de dimineață și a fugit din țară

Știri de ultimă oră. După ce astăzi dimineață la locuința lui Igor Dodon au fost efectuate mai multe percheziții pe baza „dosarului kuliok”, fostul Președinte a fost surprins de mai mulți cetățeni în timp ce alerga, cel mai probabil dorind să fugă de la Sadova.

La un moment după ce au început perchezițiile și s-a anunțat că ar putea fi închis, Igor Dodon s-a apucat de alergat prin Sadova, nu doar pentru a face sport, ci pentru a fugi din țară așa cum a fost surprins de către o Sadoveancă care l-a surpsins pe Dodon la ieșirea din sat:

„Domn Dodon dis de dimineață s-a trezit și a început a alerga prin sat, însă nu ca de fiecare dată, ci de data asta avea la el mai multe bagaje, culioace dar și pe Galina și alergau ambii de parcă se grăbeau undeva. După cum am auzit, se vede că el a dorit să fugă din țară. Însă prea târziu, am auzit că ar putea să fie arestat și uitați-vă că casa îi este înconjurată de mascați și ar putea fi sechestrată, vom vedea deja.” – ne-a declarat o sadoveancă. Un alt sadovean susține că Dodon ar fi fost zărit azi de dimineață în panică mare, așa cum n-a mai fost văzut vreodată. La poarta acestuia ar fi fost zărite mai multe culioace, bagaje dar și mașina lui Cornel care a dorit probabil să-l ia la el sau să-l ajută să fugă peste hotare:

„L-am zărit pe domn Dodon la poartă, stătea acolo cu mai mulți colegi de-ai lui și îi îmbrățișa de parcă i-ar părăsi, toți arătau triști și niște femei plângeau acolo chiar. După care a sosit un tir mare și acolo a încărcat mai multe lucruri, printre care animalele de la Sadova dar și mai multe please cu pești că mirosea a pește în toată mahala, era un miros foarte neplăcut. Nu știu ce vrea el să facă cu tot peștele acela. Nouă ne-a dat în cap că astăzi ar urma să se întâmple ceva și numai o oră a trecut și brusc au venit mascații, i-au dat buzna în casă și șoul s-a început.” – ne-a declarat bărbatul.

Totuși, nici sportul de dimineață nu l-a ajutat să fugă din țară. Dodon a fost prins de către mascați și riscă să stea închis deocamdată pentru 72 de ore, adică 3 zile. Acesta ar fi încercat să se închidă în beciul de la Sadova împreună cu mai mulți prieteni, însă fără succes – mascații au spart ușa beciului.

Articole asemănătoare