Dodon fugărit după ce a fost prins la făcut poze într-un lan de porumb

Moment neplăcut pentru fostul președinte al republicii Moldova Igor Dodon. Acesta a fost prins că făcea poze într-un lan de proumb fără să o fi întrebat pe persoana care deținea lanul – fapt care a rezultat ca Dodon și cameramanii săi să fie fugăriți din lanul de proumb.

Momentul a fost observat însuși de domnul Petru din Edineți, un cetățean care deține lanul. Acesta l-a observat pe Dodon cum a intrat chiar cu mașina în lanul de porumb stricându-i domnului Petru roada muncită cu sudoare. Când Dodon a început a face poze, domnul Petru a dat drumul la câinii care l-au fugărit pe Dodon și pe echipa sa rupându-le pantalonii.

Ba mai mult, deținătorul lanului de Porumb l-a atacat pe Dodon în instanță din cauza că i-a intrat pe pământul deținut fără a cere voie. Contactat de noi, bărbatul de 43 de ani din Edineți ne-a declarat că data viitoare va scoate arma de vânătoare pe care o deține legal și va trage, dacă mai prinde vreo dată un politician făcând poze pe lanul său de porumb.

Nu este prima abatere a lui Dodon. Anul trecut Dodon a intrat unui alt cetățean cu mașina pe pământ arat, fapt care a nemulțumit internauții dar și pe persoanele care deținau acel pământ.

Articole asemănătoare