Igor Dodon în culmea fericirii după ce a ajuns în aceeaşi celulă cu Sergiu Sîrbu

Chiar dacă cu două zile în urmă a fost arestat, fostul președinte al Republicii Moldova nu s-a stresat atât de tare. Din contra – acesta s-a arătat mulțumit că a ajuns în aceeași celulă cu fostul deputat PD, Sergiu Sîrbu, închis și el pentru corupție.

Igor Dodon pare să fi uitat tot stresul, mai ales după ce a fost închis într-o celulă cu Sergiu Sîrbu. Cei dor par să se înțeleagă foarte bine, fiindcă petrec o grămada timp împreună povestindu-și lucruri și jucând șah toată ziua. În plus, cei doi iese la plimbare pe la penitenciarul Nr. 13 și lucrează împreună:

„Cu părere de bine mandantul meu a fost plasat în aceeași temniță cu domnul Sergiu Sîrbu, care tot este mandantul meu. Acest lucru este mai ușor și pentru mine ca avocat, fiindcă pot merge și pot vorbi cu amândoi odată. Domnul Dodon dea s-a familiarizat cu viața în închisoare, mai ales că a și găsit limbă comună cu domnul Sergiu Sîrbu. Cei doi fac fel de fel de activități împreună, ambilor le place șah-ul și ambii sunt foști politicieni – au mai multe lucruri în comun decât credeau ei, chiar dacă când au fost oponenți și nu se cam înțelegeau.” – ne-a declarat avocatul lui Dodon despre mandantul său.

Încă nu se cunoaște dacă în aceeași celulă ar urma să ajungă și Marina Tauber, avocații exclud însă acest lucru, dat fiind faptul că ea este femeie iar femeile sunt plasate în celule aparte:

„Doamna Tauber nu va fi plasată la același penitenciar unde este domnul Dodon și domnul Sârbu, fiindcă ea este femeie și a vrut o cameră pentru femei. De aceea noi ne-am străduit și am rugat judecătorii să-i dea doamnei Tauber o cameră la Rusca fiindcă acolo ea va putea să-și facă prietene și să mai schimbe o vorbă, două cu deținutele de acolo. Plus la asta, vom ruga judecătorii să-i reducă doamnei Tauber pedeapsa de la 15 la 13 ani.” – ne-a declarat avocatul care o apără pe Marina Tauber și care dorește cele mai bune condiții pentru mandanta sa.

Articole asemănătoare