Dodon: „În Rusia trebuie mai multe secții de votare să mă poată vota și Kirkorov“

Noi declarații cu privire la alegerile parlamentare din 11 Iulie din partea lui Igor Dodon, care se arată nemulțumit de faptul că diaspora din UE ar putea primit mai multe secții de votare decât cea din Rusia.

Astfel, Dodon vrea ca în Rusia să fie deschise peste o mie de secții de votare pentru ca moldovenii de acolo să poată vota Blocul Politic Susținem Unitatea Creștină Acasă (SUCA) pe care l-a creat împreună cu Vladimir Voronin, liderul comuniștilor.

Dodon este îngrijorat de faptul că marele muzician Filip Kirkorov, care nu poate veni în r. Moldova din cauza pandemiei, nu l-ar putea vota. De aceea în cadrul unei emisiuni Dodon a declarat: „În Rusia trebuie mai multe secții de votare să mă poată vota și Kirkorov.. acolo noi avem milioane de cetățeni duși peste hotare la construcții, ălora le dai o mie de ruble și te votează, doar știți cum la noi moldovanu. De aceea eu cred că trebuie numaidecât să deschidem în Rusia cât mai multe secții de votare că bani în bugetul de stat avem, miliardul se întoarce câte puțin din banii cetățenilor și asta e un lucru bun.“

Articole asemănătoare