Dodon invidios pe Sandu: A trimis-o și el pe Galina să se vadă cu Macron

După ce ieri președintele Maia Sandu a fost la Paris și a avut o întrevedere cu președintele Franței Emmanuel Macron, se pare că și Dodon nu a vrut să rămână în urmă. El a trimis-o pe soția sa Galina la Paris,ca aceasta să rezolve acolo niște lucruri importante și să-l vadă pe Macron.

De menționat este faptul că călătoria Galinei ar fi fost plătită din bugetul de stat și nu se cunoaște exact relevanța vizitei ei, dat fiind faptul că bărbatul ei Igor Dodon nu mai este președintele Republicii Moldova. Surse din anturajul lui Dodon ne-au declarat însă că Galina ar fi avut nevoie urgent de un parfum da la renumitul producător francez Louis Vuitton și ar fi transportat la Paris 30 de pachete cu țigări pentru a face niște bani de întreținere, dat fiind faptul că bărbatul ei este acum șomer.

Echipa noastră a sunat la ambasada Franței pentru o declarație despre vizita doamnei Dodon, ambasadorul de acolo ne-a declarat însă în franceză: „Nous n’avons pas le temps d’appeler, nous mangeons maintenant des croissants remplis de chocolat” și ne-a închis.

Totodată, l-am contactat și pe Dodon dar ne-a răspuns purtătoarea sa de cuvânt care a luat replică: „Da ce, doamna Maia crede că numai ea poate merge în Franța să se vadă cu președintele Franței sau ce? Doamna Galina tot îl cunoaște foarte bine pe domnul Macron și a fost nevoie să meargă și aceasta acolo pentru ca să vadă ce mai face domnul Macron. Soțul dumneaei, Igor Dodon, din păcate nu a avut timp fiind că a efectuat o vizită de serviciu în Rusia pentru a-l vizita de urgenț pe domnul Putin” – ne-a declarat Nadejda Cheptene, purtătoarea de cuvânt a lui Dodon.

Articole asemănătoare