Dodon invitat la Vorbește Moldova: „Galina nu vrea să împartă tușonka cu mine”

O nouă problemă care cutremură toată țara va fi dezbătută astăzi la ora 19:00 în studioul Prime la vorbește Moldova. Este vorba de nimeni altul decât fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon, care anunță că de când a încetat să mai fie președinte, soțiia îi face probleme de coșmar.

Dodon s-ar plânge printre altele că, de când s-a mutat de la Condrița, Galina i-a luat tușonka și nu vrea să o împartă cu el. Supărat de acest lucru, acesta a amenințat-o pe Galina că va lua o supradoză de vaccin anti Covid dacă aceasta nu-i întoarce cel puțin 10 bănci de tușonkă înapoi.

Am sunat-o pe prezentatoarea Vorbește Moldova doamna Natalia, care ne-a declarat în exclusivitate că în emisunea de diseară, cei doi cuncubini vor sări la bătaie unul la altul fiind că vor ieși noi lucruri despre dodon la iveală. Ar fi vorba despre miliarde de lei, relații netradiționale dar și mită în culioace negre.

Dodon nu a vrut să ne răspundă deocamdată la telefon, fiind întristat de faptul că nu are destulă tușonkă rămasă. Din surse apropiate am aflat că acesta o va da pe Galina în judecată și va cere despăgubiri, tușonka fiind una dintre cele mai importante surse ale lui Dodon.

Articole asemănătoare