Dodon l-a sunat să-l felicite pe Putin cu Ziua Rusiei dar Putin i-a închis

Situație cu totul și cu totul jenantă pentru liderul Socialiștilor și fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon. Acesta l-a telefonat pe Vladimir Putin în cadrul unei emisiuni live ca să-l felicite cu Ziua Națională a Rusiei dar i s-a închis direct fiind că Putin era prea ocupat.

Dodon ar fi vrut să demonstreze din nou cât de bine s-ar împăca cu președintele Rusiei Vladimir Putin lăudându-se că atunci când îl sună pe Putin, acesta îi răspunde de-odată și își ia timp pentru el. De aceea Dodon ar fi încercat să-l sune pe Putin pentru a-l felicita, dar Putin i-a pus direct receptorul. Peste o jumătate de oră Dodon a fost telefonat de către staff-ul președintelui Rusiei care i-a spus lui Dodon că Putin e prea ocupat și că nu are timp pentru el.

Dodon s-a înroșit pe față și a declarat că Putin și-ar fi de fapt schimbat numărul de telefon, de aceea nu i-a răspuns în dată așa cum făcea pe timpul când acesta era președinte. Pe de altă Parte, din surse cunoscute am aflat că Putin nu are cum să-și schimbe numărul de telefon, fiind că Dodon l-a sunat pe numărul său fix.

Totodată, mai mulți cetățeni ne-au sunat și ne-au declarat că l-au văzut pe Dodon într-un bar din capitală de lux la o întâlnire cu Ambasadorul Rusiei unde Dodon ar fi plâns în lacrimi. Mai mulți analiști politici cred că Dodon nu-i mai trebuie lui Putin decând acesta nu mai este Președinte al Republicii Moldova.

[poll id=”2″]

Articole asemănătoare