Dodon la curățat zăpada: „…i-a ars vreo câteva trânte pe jos”

Astăzi fostul președinte al R. Moldova Igor Dodon a fost surprins alături de soția sa Galina chiar în timp ce curăța zăpada iar filmulețele video au fost postate pe pagina sa de pe rețelele sociale. O parte din video însă se cunoaște că ar fi fost editată, fapt confirmat chiar de soția Galina.

Contactată telefonic, aceasta ne-a declarat un lucru despre care mai apoi ne-ar rugat să nu-l divulgăm soțului ei: „Am publicat pe Feisbuk video-ul unde Igor curăță zăpadata. Ca atare, într-adevăr, el i-a ars vreo câteva trânte pe jos și a trebuit să edităm video-ul și să eliminăm segvențele celea, ca nu cumva Igor să se supere pe mine și să mă lepede cumva să meargă la mam-sa.. că acolo el numai mănâncă tușoncă toată ziua și se îngrașă chiar mai ceva ca un purceluș.”

Întrebată dacă aceasta nu-și face griji că soțul ei s-ar fi putut lovit la cap în timp ce curăța zăpada, Galina Dodon ne-a răspuns că nu-și face griji, dat fiind faptul că soțul ei ar fi căzut de zeci de ori în cap când era mai mic – urmările putând fi observate și astăzi.

Articole asemănătoare