Dodon lansează un Vlog împreună cu Ilie: „Vom face provocări nebune”

Vești bune atât pentru fanii lui Ilies Vlogs cât și pentru cei ai lui Dodon. După ce Dodon și-a întrerupt activitatea fostei emisiuni Președintele Răspunde, de această dată acesta se va relansa într-un nou proiect în format de Vlogging împreună cu vlogherul moldovean Ilies Vlogs.

Ideea i-ar fi venit chiar lui Igor Dodon care l-a contactat pe vlogherul Ilie și l-a întrebat dacă ar fi de acord să participe la o emisiune împreună cu „preșdintele” pentru a ajunge mai aproape de noua generație. În schimb, Dodon ar fi promis să participe la diferite provocări împreună cu Ilie, să facă reclamă la Coca Cola și să construiască un nou SkatePark în Capitală.

„Chiar m-am bucurat foarte mult atunci când domn Dodon m-a sunat și mi-a propus să facem împreună un vlog. Ideea mi se pare super, el cu experiența sa de vlogher și eu cu a mea cred că putem forma o echipă super și a să șibă totul fain ca pe vremuri. Printre primele vloguri vom face provocări nebune împreună cu Domn Dodon, vom organiza chiar și un concurs unde vom alege 10 câștigători care vor primi unul dintre cele mai noi iPhone-uri, dar până atunci pregătările încă îs în toi și sperăm să se primească super” – ne-a declarat Ilies Vlogs fiind contactat de echipa noastră.

Noul Vlog dintre Dodon și Ilies Vlogs care ar urma să apară peste o lună va fi difuzat chiar și live pe Canalul TV al socialiștilor astfel încât și persoanele mai în vârstă de la sate să poată suna în regim direct pentru a-i da provocări sau întrebări lui Dodon și pentru a participa la tot felul de concursuri care ar urma să fie organizate săptămânal. Potrivit unei persoane din cadrul pregătirilor care a preferat să rămână anonimă, Dodon ar fi discutat cu Ilie și posibilitatea de a linge cactuși în timpul Vloggingului dacă va fi nevoie.

L-am contactat și pe Igor Dodon pentru a-l întreba despre viitorul său Vlog și ne-a răspuns purtătoarea sa de cuvânt Nina Plămădeală: „Într-adevăr se pregătește un nou Vlog cu Ilie și cu domnul preșdinte, dar mai multe detalii veți afla peste o lună când vlogul se va lansa deja oficial pe pagina domnului Dodon. Vă atenționăm însă că toate întrebările și provocările vor putea fi date numai de membrii din Partidul Socialiștilor, aceasta a fost decizia echipei domnului Dodon.” – ne-a declarat purtătoarea sa de cuvânt.

Articole asemănătoare