Dodon îi dăruiește fotoliul său de deputat Galinei: „I l-am promis de ziua ei”

Cadou generos pentru soția lui Igor Dodon Galina chiar din partea sa. Acesta a hotărât să plece din funcția de deputat al Parlamentului dar să-i lase locul soției sale care va asigura de azi înainte venitul principal în gospodăria familiei.

Dodon s-ar fi săturat să tot stea atâta timp în Parlament, așa că a decis să-i dea fotoliul său de deputat chiar soției sale care ar deveni automat și membru al PSRM. Astfel, Galina Dodon ar putea să fie noua deputată în Parlamentul Republicii Moldova dacă membrii Socialiștilor nu vor vota împotrivă.

Într-un interviu acordat unui Ziar, Dodon a declarat: „Eu de atâția ani sunt și prin politică, și prin parlament. Am decis să iau o pauză și să am eu grijă de copii, să mă ocup eu deja de firmele noastre caritative pe care le avem iar Galinei i-am cadonat fotoliul meu de deputat fiind că i l-am promis de ziua ei anul acesta. Lasă să vadă și ea oleacă cum e să fii în Parlament și să votezi legi că nu-i tare greu, ea are cunoștiințe economice și a fost cândva și frizeriță, eu cred că soția mea Galina se va descurca de minune. Urmează însă aprobarea partidului, vedem dacă PSRM va accepta acest lucru” – a mărturisit Dodon jurnaliștilor.

Fiind întrebat dacă nu i se pare straniu să facă acest lucru, Dodon a declarat: „Da nu mai este nici un straniu, ce-i cu voi? În alte țări precum prin Arabia Saudită acest lucru este normal, funcțiile se dau din tată-n fiu și din mamă-n fiică. Lasă că la alegerile viitoare îl facem deja și pe feciorul cel mai mare deputat, mai am o nepoată care a terminat recent studiile în Rusia și mi-a zis că vrea în Ministerul Economiei, găsim locuri pentru toți” – a răspuns Dodon mândru.

Soția lui Dodon, Galina, se arată foarte fericită de această funcție care i-ar putea fi acordată. Din surse anonime am aflat că aceasta deja ar fi efectuat o primă excursie prin Parlament iar la moment și-ar fi procurat un stilist scump care să o facă să arate cu mult mai frumoasă decât Mariana Tauber – vicepreședinta partidului Șor care este și deputată în legislativ.

Articole asemănătoare