Dodon se mută cu traiul la Moscova: „Domnul Kirkorov mi-a dat o locuință”

Vești îmbucurătoare pentru majoritatea cetățenilor care nu-l suportă pe fostul președinte al Republicii Moldova. Acesta a decis să se mute cu traiul în Federația Rusă după ce a primit un apartament de la bunul său prieten Filip Kirkorov.

Deciuzia i-ar fi venit chiar după ce Dodon a realizat că a pierdut alegerile prezidențiale iar partidul său pe cele parlamentare. În cadrul unei emisiuni rusești Dodon declarând: „Păi vedeți că am pierdut și prezidențiale, și parlamentare, eu practic sunt un nimeni. Nu mai am nici o funcție importantă în Republica Moldova, sunt practic un nimeni.. la ce mai are rost să stau aici? Deja ne-am început a împacheta bagajele cu Galina și copii și plecăm peste câteva săptămâni la Moscova cu traiul, că domnul Kirkorov mi-a oferit acolo o locuință cu patru camere chiar în centru” (fragment tradus din limba rusă)

Întrebat dacă are de gând să se retragă din parlament și să nu mai fie deputat PSRM, Dodon nu a vrut să dea un răspuns concret lăsând de înțeles că acesta ar urma să rămână deputat în Parlament: „Ei zic să ne liniștim cu toții și să nu punem prea multe întrebări. O să rămân eu deputat sau nu, o să vedem, dar decizia este a mea. Cel mai probabil voi rămâne deputat în parlament fiind că încă mai am de rezolvat niște probleme pentru Republica Moldova, dar cred că din Moscova le-aș putea rezolva mai bine, dar vom vedea”

Pe de-o altă parte, din surse secrete echipa noastră investigativă a descoperit că Dodon nu ar fi primit nici un apartament de la Kirkorov, ci apartamentul ar fi fost scris cândva pe soția sa și cumpărat chiar din banii de stat pe vremea pe când Dodon era Președinte și își mărea factura propriilor călătorii cu avionul, iar banii îi dădea de-o parte pentru bunuri imobiliare. Mai mult, Dodon ar avea câteva locuințe în diferite țări pentru a primi acolo refugiu politic fiind că acesta știe foarte bine că cândva ar putea fi pus după gratii pentru toate schemele și spălările de bani.

Între timp locuința lui Dodon din Moscova este situată în centrul orașului într-un cartier de lux. Acolo Dodon are un apartament, o grădină dar și un beci în care ține tușonka, compotul dar și peștii conservați pe care și i-a scos din iazul de la fosta sa rezidență de la Condrița.

Articole asemănătoare