Dodon cu Galina de nerecunoscut. I-a crescut barbă pe sub mască

Igor Dodon și soția sa Galina au apărut recent la o nuntă al unui verișor de-al lui Dodon. Fostul președinte a fost surprins fără păr și cu o mică barbă – Galina la rândul ei se vede că a mai cam îmbătrânit de când a fost văzută ultima oară.

Nunta verișorului lui Dodon a avut loc chiar în satul natal al fostului lider PSRM – Sadova. Acolo au jucat și au dansat noaptea trecută peste 800 de invitați printre care se aflau și Dodon dar și soția sa care au ieșit pe scenă pentru a le ura mirilor o căsnicie frumoasă și un cuvânt de bine.

Mirii s-au ales chiar și cu un cadou din partea lui Dodon, presa nu a putut însă observa despre ce cadou era vorba, dat fiind faptul că se afla într-un culioc negru. Mai mult, presa nici nu a fost lăsată înăuntru să filmeze. Reporterii noștri au fost din păcate alungați și amenințați cu poliția dar și cu niște procese penale, de aceea nu au putut fi extrase mai multe materiale video de la eveniment.

La eveniment se aflau mai mulți colegi Socialiști de-ai lui Dodon dar și bunul său prieten Filip Kirkorov care s-a bucurat mult să-l vadă și l-a îmbrățișat chiar în fața jurnaliștilor. Totodată, muzicianul din federația rusă i-a cadonat lui Igor Dodon o căpșună din cristal pe care acesta va putea s-o lipească pe frigider. Din spusele unor participanți la eveniment, pe lângă cadouri Dodon și Galina le-au pus mirilor pe masă 25 de mii de Euro, fiind că cei doi le erau mirilor nănași și oaspeți de onoare.

L-am contactat mai apoi pe Igor Dodon pentru a-l întreba despre nunta la care a fost împreună cu soția sa iar acesta nu a vrut să ne răspundă la telefon. Ca de obicei ne-a răspuns purtătoarea sa de cuvânt: „Domnul Dodon are dreptul să meargă unde vrea și să dea câți bani vrea, ce vă doare capul că a pus 25 de mii de Euro pe masă? Putea să pună și un milion că el doar își permite, iau-te ce-i interesează pe dânșii, râsuri de jurnaliști ce sunteți. V-am spus să nu ne mai contactați și să nu vă mai intereseze ce face domnul Dodon și unde merge acesta, că el nu mai este președinte” – ne-a declarat purtătoarea de cuvânt care ne-a trântit mai apoi receptorul.

Articole asemănătoare