Dodon spune să rămânem neutri, așa că a efectuat iarăși o vizită la Putin

Fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon crede că în situația actuală este mai important ca niciodată ca să rămânem neutri din punct de vedere politic. În acest sens acesta a efectuat o vizită în Federația Rusă după ce a fost invitat de către Vladimir Putin.

Apărătorul valorilor și al familiei Igor Dodon, cel puțin așa se intitulează acesta, a vizitat iarăși Federația Rusă după ce de această dată l-a chemat chiar Vladimir Putin. Nu prea este cunoscut motivul pentru care Dodon a plecat acolo, purtătoarea de cuvânt a lui Igor Dodon ne-a comunicat în această privință însă:

„Domnul Dodon a fost chemat în Rusia de către domnul Putin pentru a sărbători 8 Martie alături de el, nu este nimic neobișnuit. De obicei domn Dodon este foarte des invitat în Rusia de către domnul Putin la tot felul de aniversări așa că nu este un motiv de mirare. Reiterăm că domnul Dodon este cel mai neutru politician din Republica Moldova care și-a demonstrat iarăși neutralitatea sa vizitându-l pe domn Putin nu în scopuri politice, ci pur și simplu pentru a sărbători ziua de 8 Martie alături de el și de președintele Belarusului domnul Lukașenko care a și pregătit un culiok cu un cadou pentru domn Dodon, nu știm încă despre ce cadou este vorba dar o să vă comunicăm când o să știm, noi singuri suntem foarte emoționați și nerăbdători.” – ne-a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Dodon.

Potrivit unor surse anonime Dodon ar fi plecat în Federația Rusă în realitate pentru a schimba câteva de sute de mii de ruble rusești de-ale sale dar și de-ale lui Voronin în dolari americani. Acesta ar fi fost zărit de către mai mulți conaționali de-ai noștri la mai multe bănci din Rusia în timp ce stătea în rând alături de alți oameni pentru a-și scoate rublele din bancă.

Totodată, Dodon ar fi avut și o întâlnire privată printre altele cu Vladimir Putin, Filip Kirkorov dar și alți cântăreți din Rusia. Aceștia au mers împreună la o saună privată unde s-ar fi distrat de minune.

Presa din Rusia nu a putut publica imaginile fiindcă în Rusia s-a închis Facebook.

Articole asemănătoare