Dodon supărat pe Putin că nu l-a primit în Rusia: „N-a vrut să mă lase și pe mine la masa cea lungă”

După ce zilele trecute președintele Rusiei Vladimir Putin a fost surprins la o masă lungă punând lumea la cale alături de președintele Franței Manuel Macron dar și cel al Germaniei Olaf Scholz, Igor Dodon s-a arătat dezamăgit că Putin nu l-a chemat și pe el pentru a-i cere sfatul, așa cum o făcea pe vremea când Dodon încă era președintele R. Moldova.

De această dată Putin se pare că a decis nici să nu-i mai răspundă lui Dodon la mesaje după ce fostul președinte al Moldovei l-a sunat pe Putin de nenumărate ori și i-a și scris mesaje pe Odnoklassniki, dar fără succes. În timp ce Dodon se chinuie să dea de Putin, Putin se pare că are de făcut lucruri mai importante și nici n-are de gând să-l primească pe Dodon în Federația Rusă:

„Preaînalta Mărie a Sa domnul Putin a decis să nu-i răspundă solicitării domnului Igor Dodon fiindcă la moment sunt chestii mai importante de rezolvat. Operatorii noștri au decis să blocheze numărul domnului Dodon din cauza că atât el, cât și soția sa Galina, se tot țineau de sunat și blocau linia telefonică pe care domn Putin aștepta apeluri cu mult mai importante – de aceea am decurs la așa un gest. Igor Dodon nu mai deține vreo funcție oficială în stat, de aceea domnul Putin nu mai vede vreun sens să-l cheme pe acesta în Rusia – data viitoare când acesta a fost la noi în țară a uitat să ne aducă câteva bunătățuri moldovenești pe care i le-a promis domnului Putin, acest lucru l-a supărat foarte mult pe domn Președinte.” – ne-a declarat Alexei Novichokii, un apărător al drepturilor omului din Rusia dar și purtător de cuvânt al Președintelui Vladimir Putin. Cu toate acestea, Igor Dodon s-a arătat foarte supărat și l-a amenințat pe Putin că-l va face pe Kirkorov să se mute cu traiul în Republica Moldova:

„Din păcate domnul Putin nu-și dă seama ce face, de ce nu-mi răspunde la apeluri și nu mă lasă să vin în Rusia? El doar mi-a promis că o să ne vedem curând, dar așa și nu ne-am mai văzut. Nu mă lasă și pe mine la masa lungă la care a fost domn Macron, păcat. Dar domn Putin, Dumnezeu nu bate cu bățu. Ei hai mai ignorați-mă așa în continuare, să vedeți cum eu mă întorc deodată și devin pro-European dar și mai rău, am să-l rog pe domn Kirkorov să vină să stea la noi în Moldova, îi dau aici la Sadova o căsuță. Lasă că eu vouă vă demonstrez, să vedeți cum în săptămânile următoare Rusia va pierde artiști naționali care se vor muta la noi în Moldova. La moment chiar mă gândesc să susțin PAS-ul dacă domn Putin în continuare nu-mi va mai răspunde la mesaje.” – s-a arătat Dodon înfuriat pe o rețea socială.


Promo  Stai acasă ca o lene și n-ai de lucru? Caută un loc de muncă în Moldova pe delucru.md dând un click aici

Cu toate acestea,

Articole asemănătoare