Dodon supărat pe Galina că nu i-a gătit borșul: „L-a cumpărat de la столовая”

Fostul șef al statului Igor Dodon apare într-o imagine unde pare să fie destul de întristat din motive necunoscute. Astăzi l-am contactat pentru a ne răspunde de ce arată așa trist iar acesta ne-a început a povesti care este de fapt principala cauză.

Cu ceva timp în urmă soția sa Galina a fost surprinsă într-un video din Campania lui Dodon în care a scos dintr-un cuptor niște cozonaci produși de către fabrica Franzeluța pentru a-și arăta că știe a coace, când de fapt se vedea clar că cozonacii au fost cumpărați și puși într-un cuptor unde nici măcar n-au fost copți.

Se pare că nu a fost însă nici prima, nici ultima dată când Galină cumpără ceva și se face că-i făcut de ea. De această dată aceasta i-a cumpărat lui Dodon un borș de la o cantină (în rusă столовая) din Chișinău, l-a dus acasă și l-a încălzit iar mai apoi i l-a dat lui Dodon să mănânce susținând cu mândrie că borșul ar fi fost gătit de ea, când de fapt se cunoștea că borșu a fost cumpărat: „M-am întristat când am prins-o pe soție că nu a gătit borșu, așa cum mi s-a lăudat, ci mi-a cumpărat borșul de la o cantină столовая din Chișinău și mi l-a încălzit. Eu nu-s prost și pot face diferența dintre un borș gătit de tine, și unul cumpărat și încălzit care nu are nici un gust. Ăsta-i motivul pentru care ieri și astăzi am fost așa de supărat, dar lasă că mama soacră mi-a promis un borș de casă dintr-o gâscă pe care o ține de ceva timp. Măcar un motiv de bucurie.” – ne-a declarat Dodon în convorbirea telefonică explicându-ne de ce e supărat.

Am contactat-o și pe soția lui Dodon Galina iar aceasta a negat acuzațiile: „Da n-am cumpărat eu borșul cela, nu știu ce i s-a năzărit lui Igor. Eu cu dânsu am vorbit pe tema asta și i-am spus că eu l-am gătit, nu ce i-o trebuit lui să meargă în presă și să povestească toată asta la toată lumea. Lasă că eu lui data viitoare am să-i pun de trei ori mai multă sare în borș și iaca atunci o să vadă dacă borșul e făcut de mine sau nu. Igor e cam alintat la mâncare, lui îi place borșul numaidecât să aibă carne. Hai mă scuzați că am o programare la coafor…” – a susținut Galina Dodon.

Articole asemănătoare