Dodon ÎNFURIAT pe Kirkorov: „N-a venit să facă concert de Ziua Orașului”

Schimb de replici tăioase între Igor Dodon și fostul său prieten din Rusia, muzicianul Filip Kirkorov. După ce Kirkorov nu a reușit să vină să cânte la Ziua Chișinăului din Acest an, Dodon s-a supărat rău pe el începând să-l atace personal.

Igor Dodon l-ar fi sunat cu 3 zile în urmă pentru a-l întreba Filip Kirkorov dacă ar putea venit la Chișinău pe data de 14 Octombrie pentru a da un concert așa cum i-ar fi promis lui Dodon mai demult. Kirkorov a refuzat însă din motive personale rugându-l pe Dodon să-l înțeleagă.

Se pare că Dodon însă s-a supărat rău pe acest fapt și l-a avertizat pe Kirkorov să nu mai aibă ce călcat pragul în Republica Moldova: „Eu l-am invitat ca pe un bun prieten și ca pe-un om, zic Filip vină că uite te așteptăm cu familia și cu domn Ceban, aici mulți cetățeni susținători de-ai noștri de prin sate sunt nerăbdători să le mai dai vreun concert. Da el mi-a început-o că Igari Nikalaevici hai înțelege-ți că-i pandemie, că eu în Rusia mai am niște concerte importante și nu am să reușesc, că nu știu ce… mai în scurt tot felul de scuze. Eu i-am spus direct, zic știi ce? Cât am fost președinte te-am invitat și pe la căpșune la Sadova, îți plăteam și masa și zborul, noi ce chiar așa am ajuns?” – s-a arătat Dodon supărat pe acest subiect continuând:

„Lasă că o să vadă el, mai mult nu-l mai chem la Sadova la cules căpșune și nu-i mai trimit nici o invitație nimic, el ce crede că ne jucăm aici sau ce? I-am zis domn Filip, nu vă diorgăiți și i-am pus receptorul. Ce chiar nu se putea de găsit niște timp să vină de Ziua Chișinăului capitalei noastre frumoase și să ne cânte ceva?” – se arată Dodon nedumerit de comportamentul fostului săi prieten.

Pe de-o altă parte, și unii consăteni de-ai lui Dodon s-au arătat foarte dezamăgiți. Cunoscuta Baba de la Sadova spre exemplu, fană de-al lui Kirkorov, a amenințat că va ieși la proteste cu toate femeile din mahala dacă Kirkorov nu va mai veni să dea concerte: „Doaamne Dumnezăule, așa de tare l-am așteptat pe domnul Kirkorov să vie să ne cânte ca în anii trecuți, da bată-l mama să-l bată pe Covrigu ista că din spricina lui s-o amânat și concert în Chișinău și tot. Eu tare mi-am mai dorit să vin la un concert de-al domnului Kirkorov, da iaca din cauza la oaia asta Sandu s-au șters toate concerturile și tăt și numai din vina ei nu ne mai vine Kirkorov, asta e alarmant oameni buni, trebuie de ieșit la proteste în masă” – ne-a declarat femeia în vârstă de 68 de ani de la Sadova.

Articole asemănătoare