Autorii știrilor Moldfy
Moldfy.com este cel mai credibil site de știri din republica Moldova.…
Noi pe social media
mod întunecat

Dodon surprins beat și cu banca de tușonkă sub braț în fața Parlamentului chiar de ziua sa de naștere

Moldfy

E sărbătoare mare în familia Dodon, acolo unde iubitul soț și mâncător de tușonkă Igor Dodon își sărbătorește ziua sa de naștere. Fostul Președinte al Republicii Moldova care împlinește astăzi vârsta de 56 de ani a fost surprins astăzi în fața Parlamentului înroșit pe față și cu un borcan de tușonkă de purcel sub braț.

Se pare că colegii de la Partid l-au invitat la Parlament să-l omagieze împreună iar Dodon, în loc să-și ia cu el geanta și pe Galina înapoi, acestea a luat din pivnița parlamentului o bancă de tușonkă și a lăsat-o pe Galina cu totul cu geantă înapoi la Parlament, acolo unde s-ar fi organizat o orgie între prieteni și cei de la PSRM drept cinste de ziua lui Dodon.

Din surse apropiate fostului președinte al R. Moldova am aflat că Dodon nu a vrut să mai rămână la orgia din Parlament, fiind că Putin l-ar fi invitat la o orgie în Rusia unde ar fi locul preferat a lui Dodon pentru astfel de chestii.

L-am sunat pe Igor Dodon să-l felicităm cu ziua de naștere, dar a ridicat Putin receptorul și ne-a spus că Dodon nu poate vorbi cu noi fiind că are gura plină.

Postarea anterioară

Bill Gates va veni la Chișinău fiind că la Parlament nu mai merge Windows-ul

Următoarea postare

Plahotniuc a vrut să întoarcă miliardul, dar s-a răzgândit după ce Maia Sandu i-a retras Ordinul Republicii

Related Posts