Dorin Galben s-a invitat la emisiunea sa și s-a intervievat pe sine însuși

Premieră la emisiunea Fără Protocol a lui Dorin Galben, unde acesta invită de obicei personalități de relevanță națională. Negăsind invitați, de această Dată Galben a decis să se invite pe sine însuși și să-și pună întrebările lui singur iar mai apoi să le răspundă tot el.

După ce Dorin Galben i-a cam intervievat pe toți oamenii din Republica Moldova despre viețile lor private dar și carierele lor profesionale, acesta s-a gândit că i-a venit și lui rândul așa că s-a intervievat pe sine însuși pregătindu-și niște întrebări pe care tot el le-a și răspuns. Astfel, Galben a jucat atât rolul de moderator cât și rolul de invitat, lucru care i-a amuzat pe mulți internauți în comentarii așa că, la scurt timp după publicare, Galben a și șters video-ul de pe Youtube.

„Bună ziua dragi prieteni, astăzi veți auzi o poveste frumoasă și captivantă de viață pe care n-ați mai auzit-o nicăieri. Invitatul nostru de astăzi este nimeni altul decât Dorin Galben căruia îi mulțumim că a acceptat să intre la noi în studio.” – așa a început emisiunea lui Galben care, în realitate, vorbea cu sine însuși și își răspundea tot sie: „Bună Dorine, îți mulțumesc pentru invitație. Să știi că-ți ador emisiunea și cred că emisiunea ta este cea mai interesantă din Republica Moldova, nu mai există așa interviuri ca ale tale și tu ești cel mai bun prezentator. Mai dă doamne oameni ca tine cu inimă mare și suflet bun.” – și-a spus Galben sie însuși după care a continuat să-și mai dea niște întrebări.

La scurt timp după publicare însă mai mulți internauți au comentat că li se pare straniu că Dorin Galben se intervievează pe sine și i-au recomandat acestuia să invite și vedete internaționale: „Dorine ce-i cu tine, de ce te-ai invitat pe tine? Tu doar ești moderatorul, ce eu când merg la restaurant să mănânc apăi ce îs și chelnerul și clientul sau ce? De astea chiar n-am mai văzut.” – a comentat un fan.

O altă fană a comentat: „Dorin brava faci emisiuni frumoase, dar iaca pe Sofia Rotaru sau pe Filip Kirkorov nu i-ai invitat niciodată să-i intervievezi, păcat. Bunicii mele tare i-ar plăcea să-i inviți și pe ei la emisiunea ta și să-i întrebi când vor mai da un concert în Moldova, fiindcă bunica tare-i mai așteaptă.”

Articole asemănătoare