După alegeri, Dodon și-a lăsat soția acasă și a mers cu Tauber la frigărui

Moment neplăcut pentru soția lui Igor Dodon după ce bărbatul ei a lăsat-o acasă cu copiii și a mers cu Mariana Tauber, vicepreședinta partidului Șor, la câmp la făcut frigărui. Acolo se aflau mai mulți reprezentați ai Comuniștilor, Socialiștilor dar și Partidului Șor.

Acolo se afla și liderul Comuniștilor Vladimir Voronin care mai în glumă, mai în serios l-a luat pe Dodon peste picior spunându-i că-i șade bine cu Tauber și le-a și urat celor doi „casă de chiatră și copii cu toana”.

Nu se cunoaște ce căutau cele 3 partide la frigărui împreună, din surse internet am aflat însă că acestea pun la cale cum să facă o alianță după alegeri pentru a instaura un sistem comunisto-socialist-șorist, adică un fel de democrație monarhică în care cele 3 partide acapără toate instituțiile de stat și primesc în dată puterea peste conducerea tuturor instituțiilor, iar cetățenii doar pot decide democratic dacă vor să rămână în țară sau să plece peste hotare.

Am contactat-o pe soția lui Dodon pentru a o întreba ce crede despre faptul că soțul ei îmbrățișează alte deputate iar aceasta ne-a declarat: „Păi Igor o zis că asta profesional și nimic mai mult, dar când văd îmbrățișările iestea mi-i greață și mie… lasă că vine el acasă, boșorogul ce este el, trebuie eu să aflu prin presă că umblă de-a neauca cu Tauber”

Articole asemănătoare