După Alyssa Bounty, Filat va fi următorul actor de filme pentru adulți invitat la Dorin Galben

După ce vlogherul Dorin Galben a invitat-o la emisiunea sa pe unica actriță pentru filme de adulți din Republica Moldova, Alyssa Bounty, Galben l-a invitat și pe unicul actor pentru filme pentru adulți de la noi – Vlad Filat.

Cunoscut sub numele său de scenă Vlad Snickers, fostul deputat Vlad Filat a și fost invitat la Dorin Galben pentru a fi intervievat despre cariera sa în filmele pentru adulți. Acesta a și dat unele detalii despre cariera sa:

„Știi Dorin, cât am fost în pușcărie n-am avut ieșire din situație și am fost nevoit să fac un lucru ceva ca să mă pot întreține. Așa că din fericire am avut contact cu Alyssa Bounty și din când în când mai jucam noi câte o piesă teatrală. Nu știu dacă ai văzut, dar chiar sunt fel de fel de filme cu mine, ele sunt trucate – fiindcă eu în realitate eram mascat și nu se vedea fața mea de Vlad Filat, ci fața mea de Vlad Snickers care arată cu totul și cu totul altfel. Acolo evident vin stiliști și artiștii de make up care te prefac într-un alt om.” – i-a declarat Filat lui Galben. La întrebarea cât a câștigat pe lună din această profesie, Filat n-a dat un răspuns amănunțit, însă a ținut să menționeze că banii îngrămădiți din filme i-a donat statului pentru a întoarce miliardul din care a furat și el:

„Din păcate în trecut am făcut multe lucruri de care nu-s atât de mândru. Banii pe care i-am îngrămădit, majoritatea i-am întors statului pentru a compensa cât de cât miliardul. Eu pot spune că sunt unicul politician cinstit din Moldova, fiindcă chiar de am furat din miliard, măcar i-am și dat înapoi și mi-am cerut scuze. Dar iată Șor, Dodon, Plahotniuc.. ei nici nu vor să recunoască că au furat cu mine din miliard, nemaivorbind de faptul că nici nu ar dori să-l întoarcă.” – a mai declarat Filat.

Articole asemănătoare