După ce a anexat Donețk și Lugansk, Putin dorește s-o anexeze și pe Tauber

După ce astăzi liderul de la Kremlin Vladimir Putin a anunțat că a anexat patru regiuni ale Ucrainei, printre care Donețkul și Luganskul, acesta a anunțat că nu mai dorește să mai anexeze teritorii – ci cu totul și cu totul altceva.

Astfel, aflându-se astăzi pe scenă și anunțând despre faptul că patru regiuni din Ucraina au fost aderate la Rusia datorită așa-zisului referendum. Putin a anunțat că n-are de gând să anexeze Republica Moldova, în schimb acesta ar dori să anexeze pe cineva din Republica Moldova, pe Marina Tauber:

„Cu doamne ajută acum Rusia este și mai mare, dar nu rămânem la asta. Vreau s-o spun aici pe scenă față de toată lumea că eu am cunoscut o doamnă din Republica Moldova și tare doresc s-o anexez și pe ea și s-o aduc aici în Rusia noastră. Ea va fi prima doamnă, este vorba despre doamna Marina Tauber de la partidul Șor care acum a fost arestată pe nedrept, doar pentru că și ea a dorit să vină în Rusia pentru ca să fim împreună. Nu vom ierta una ca asta. Eu pentru Marina ușid omul.” – a declarat liderul de la Kremlin pe scenă, după care a fost aplaudat de toți susținătorii aduși la manifestație forțați de către armată, ca de obicei.

Marina Tauber n-a dorit să ne dea o reacție pe motiv că se află în pușcărie. L-am întrebat pe Ilan Șor despre faptul dacă Putin ar avea o șansă cu Tauber, iar acesta ne-a declarat că Tauber este a lui și că nu dorește să i-o dea lui Putin cu niciun preț.

Articole asemănătoare