După ce a primit vaccinul rusesc anti-Covid, Mihai Ghimpu înființează un nou Partid Politic: PRO Rusia

Întoarcere de situație pentru fostul lider al Partidului Liberal Mihai Ghimpu. Dezamăgit că mesajul de unire cu România pe care acesta îl propaghează de ani de zile nu ar mai atinge atât de multe persoane și nu-i mai aduce cine știe ce rating, acesta a decis să-și schimbe orientarea politică. Acest lucru s-ar fi întâmplat după ce Ghimpu s-ar fi vaccinat cu noul vacin rusesc anti-Covid Sputnik-V.

PPPR, adică Partidul Politic Pro Rusia este noua mișcare formată de Mihai Ghimpu prin care acesta speră să apropie Republica Moldova de Rusia fiind că în ultima vreme, de când Dodon a pierdut alegerile, Moldova s-ar fi distanțat considerabil de Rusia, lucru nu prea bun în opinia lui Ghimpu.

Contactat telefonic, Ghimpu ne-a declarat că el vorbește limba moldovenească și că unirea cu Uniunea Vamală și cu Rusia ar fi soluția pentru bunăstarea Republicii Moldova. Foștii colegi al fostului lider PL s-au arătat însă dezamăgiți de decizia lui Ghimpu, declarând că nu-l mai recunosc ca cel care a fost cândva.

Medicul său de familie, care ne-a scris la addresa redacției, ne-a asigurat însă că Ghimpu pur și simplu ar fi uitat să-și ia pastilele la vreme de vreo câteva săptămâni și simptomele s-ar face vizibile abia acum. Tot acesta ne-a încurajat să nu-i luăm pacientul în serios, dat fiind faptul că Ghimpu ar suferi de o boală despre care din motive personale doctorul nu putut să ne spună mai multe.

Postarea anterioară

În loc să se infecteze Dodon de Covid, s-a infectat Covidul de Dodon

Următoarea postare

Senzație la Publika TV: Jurnaliștii de acolo au publicat o știre reală

Related Posts