După ce a sărbătorit Halloweenul în România, Elon Musk va sărbători Crăciunul la Cricova

Sărbătoare nebunească de Halloween la Palatul lui Vlad Țepeș. Mai mulți miliardari dintre ordinea lumii mondiale, printre care Elon Musk și Bill Gates, s-au mascat în draci și vârcolaci și s-au distrat de minune. Mai mult, Musk a făcut un anunț foarte neașteptat.

De Crăciun acesta are de gând să vină la Chișinău pentru a se plimba un pic prin oraș cu Tesla sa, mai ales că drumurile din Capitală deja sunt mai bune. În plus, acesta va merge tot cu Tesla sa pentru a o conduce prin beciul de la Cricova dar și pentru a degusta vinuri moldovenești:

„Am auzit că lângă România este o țară micuță numită Maldive, au steaguri foarte asemănătoare. Cred că la Crăciun o să merg la ei în Beciul cela mare că am auzit de la domnul Trump că lui i-a fost rezervat acolo un colțișor de vinuri pe numele lui. Păi am să merg și eu acolo să-mi rezerve și mie vin moldovenesc, cu toate că eu vinul îl beau mai degrabă mestecat cu cafea și cu zahăr. Oare au și în Republica Maldive așa ceva? Nu știu, am să merg și am să văd, hahahaha.” – a declarat Musk jurnaliștilor din România în timp ce era costumat în Dracula.

Vestea bună este că și Bill Gates ar putea veni în Republica Moldova pentru a vedea cum se dezvoltă construirea fabricii sale de cipuri pentru tractoare de la Orhei.

Articole asemănătoare