După furtunile din Capitală Ceban sparge tăcerea: „Sandu și Mitropolitul stau în spatele acestui atac”

Declarații FOC din partea edilului Capitalei. Acesta o acuză pe Maia Sandu și pe Mitropolitul Vladimir de furtunile și inundațiile recente din Capitală.

Potrivit lui Ceban, Dumnezeu ar fi supărat pe Maia Sandu din cauza că vrea ca Moldova să intre în Uniunea Europeană, acolo unde au loc o grămada parade gay. Acesta i-a reproșat însă niște cuvinte și Mitropolitului:

„Cum credeți de la ce se iau ploile și furtunile din Capitală? Păi și normal că din partea lu Maia Sandu și a Guvernului Gavriliță. Pe vremea când era domn Dodon la putere apăi nu erau așa furtuni, că Dumnezeu nu era atât de supărat pe noi. Dar acum e mai supărat fiindcă Maia Sandu vrea să ne vândă la Europeni și încă e și susținută de Mitropolitul Vladimir care o vizitează și-i pupă mâna. Măcar domn Dodon a vrut să ne vândă la Ruși, dar noi suntem deprinși fiindcă mereu am fost sub jugul rușilor și n-a fost atât de rău, întrebați-i pe bunici, străbuni. În spatele acestui atac de ploi și inundații stau Sandu și Mitropolitul în prima linie, iar în a doua linie toți dușmanii mei precum Alex Buretz, care face fel de fel de caricaturi despre mine și mă ia în râs. Păi uitați-vă că Dumnezeu bate cu bățu.” – a declarat Ceban la o ședință la Primărie.

Totuși, jurnaliștii i-au amintit lui Ceban că și pe vremea lui Dodon mai venea câte o furtună. Ceban a argumentat însă cu faptul că atunci acestea s-ar fi întâmplat din cauza schimbărilor climaterice, dar acum ar fi cu totul și cu totul o altă situație fiindcă s-a schimbat conducerea.

Articole asemănătoare