După incidentul cu Natalia Morari: TV8 se gândește să-și schimbe numele

Decizie de ultimă oră ar putea fi luată de către postul de televiziune TV8. După incidentul jurnalistei de la aceeași televiziune Natalia Morari, care a dezvăluit faptul că are un copil cu Veaceslav Platon, postul TV8 și-ar putea schimba numele în TV69.

Noua administrație al canalului de televiziune TV8 s-a gândit că ar fi mai bine să schimbe numele postului tv pentru a nu mai avea nimic de făcut cu trecutul. Drept consecință, s-a ales înlocuirea cifrei 8 cu numărul 69. Prin această măsură șefii canalului tv sper să îmbunătățească imaginea postului.

Noul administrator al postului de televiziune s-a arătat deschis pentru noul nume declarând: „Cred că avem nevoie de un număr nou, fiind că optul a fost adăugat chiar de doamna Natalia. Pentru ca lumea să nu ne asocieze cu Morari, cred că vom schimba numele în TV69. Am auzit că numărul 69 este un număr foarte frumos, care transmite căldură, iubire dar și impresia că la TV69 vor lucra numai jurnaliști cinstiți, care nu vor mai avea relații cu oameni dubioși învinuiți că au fost implicați prin scheme. În rest eu zic să uităm de Natalia Morari, ce-a fost a fost și a trecut. Haideți să o lăsăm în pace” – a îndemnat noul administrator al TV8 jurnaliștii.

Pe de-o altă parte, mai multe organizații media s-au arătat îngrijorate de noul nume „TV69”. Unul dintre experții media din R. Moldova Andrei Pasăre s-a arătat cam îngrijorat din cauza că noul nume i-ar putea duce în eroare pe telespectatori. Numele ar putea da impresia că TV69 ar fi vre-un canal erotic din cauza numărului 69 – care simbolizează poziția unui anumit act de dragoste între doi parteneri.

Cu toate acestea, există și voci împotriva schimbării numelui în „TV69”. Câteva jurnaliste de la TV8, printre care și Angela Gonța, cer doar schimbarea culorii, din violet – în roz, pentru a accentua valorile dar și cota feministă răspândite la acest post TV. Administrația canalului a hotărât însă să nu mai prea asculte de astfel de jurnaliste pentru a nu cădea din nou în capcană.

Articole asemănătoare