Din cauza inundațiilor: Primăria Capitalei a închiriat un iaht

După ploile abundente de zilele trecute care au transformat Capitala într-o Veneție, Ceban a fost surprins pe iahtul primăriei plimbându-se prin Chișinău și inspectând situația.

Edilul Capitalei, într-o cămașă și o pereche de pantaloni scurți, a fost surprins de către mai mulți cetățeni într-un iaht mai de lux plimbându-se în el prin Chișinău, ba chiar conducându-l:

„Domn Primar tocmai a trecut pe aicia cu iahtul și noi când l-am văzut, nu ne-a venit a crede. Credeam că se filmează vreun Titanic în Chișinău, dar de departe conducea domn Ceban iar mai din urmă mai erau niște consilieri de la primărie cu muzică și băuturi, le era vesel mai în scurt, noi i-am văzut de la etajul doi.” – ne-a declarat un martor ocular, locuitor al Capitalei. Totuși, Ceban neagă faptul că s-ar fi plimbat cu iahtul. Acesta susține că a fost nevoie să închirieze un iaht pentru a analiza situația din Capitală, dat fiind faptul că din cauza inundațiilor nu te mai puteai deplasa pe jos sau cu mașina.

Amintim că iahtul a fost închiriat pe o perioadă de o săptămână din bugetul Primăriei Municipale. Costul total pentru șapte zile se ridică la 7400 de Euro plus taxe.

Articole asemănătoare