După Usatîi și Chirtoacă sparge tăcerea. Acesta e împreună cu tanti Ludmila

O nouă surpriză în showbiz-ul moldovenesc. După ce astăzi s-a făcut publică perechea anului: Renato Usatîi și sora lui Emilian Crețu Nina, la câteva ore și Dorin Chirtoacă, fostul edil al capitalei, și-a făcut publică relația sa cu Ludmila Bălan, cunoscută ca Tanti Ludmila.

După ce în spațiul online în ultima vreme apar tot mai multe poze cu cuplurile anului din R. Moldova, și Chirtoacă a decis să facă public faptul că e într-o relație de prietenie cu doamna Ludmila Bălan. Acesta a publicat chiar o poză de la Anul Nou – cei doi se află într-un local unde au ciocnit șampanie și s-au distrat de minune.

„Mie Dorinel tare mi-i drag și chiar mă bucur c-am dat peste un băiețel așa tinerel, eu la vârsta mea știți că-i cam greu să găsesc un băiețel care să mă alinte așa cum îmi place mie, cu ciocolate, șampanie și flori de fiecare dată. Dar iaca cu Dorin ne întâlnim de ceva timp și suntem prieteni foarte buni, vine pe la mine pe acasă și mă ajută la treburi pe care le poate face numai un bărbat, că feciorul meu Daniel din păcate nu se află acasă și nu mă poate ajuta.” – le-a declarat Ludmila Bălan paparaților din R. Moldova. Și Chirtoacă a dat o mică declarație în acest sens: „E bine alături de tanti Ludmila, ea e o femeie cu experiență care știe să dea un sfat bun. Doar ați văzut că mie nu-mi merge cu fete tinere, că ele nu-s trecute prin viață și-s cam ușurele din păcate. La Mulți Ani vă urez.” – au fost declarațiile lui Chirtoacă care însă nu părea atât de fericit.

Ludmila Bălan în vârstă de 63 de ani este mama cunoscutului artist din Republica Moldova Dan Bălan. Aceasta l-ar fi cunoscut pe Dorin Chirtoacă, cu 20 de ani mai tânăr, chiar pe timpurile pe când Chirtoacă încă era primarul Capitalei: „Mergeam la Dorin la primărie și-l vedeam cum planifică planul orașului cu atâta iubire și sârguință față de ceea ce face – acest lucru m-a atras la el nespus de mult. Chiar dacă avem o diferență de vârstă de 20 de ani, să știți că vârsta nu prea contează – important e înțelegerea și pacea sufletească dragele mele care mă urmăriți. Dacă bărbatul inimii voastre vă este pe plac, atunci nu ezitați și cuceriți-l așa cum o puteți face mai bine.” – a mai declarat Ludmila Bălan în cadrul unei emisiuni televizate pe care tot ea o moderează.

Există însă și voci care cred că, în realitate, Chirtoacă doar ar fi vrut să-i facă în ciudă lui Renato Usatîi arătându-i că nu doar Usatîi se poate lăuda cu perechea sa – ci și Chirtoacă. Din surse anonime am aflat că doamna Ludmila ar fi avut ocazia de a-l cunoaște mai bine și pe Cristian Rizea, aceasta ar fi refuzat însă oferta fiindcă nu-l considera atât de atrăgător ca Dorin Chirtoacă și nu-și putea imagina un viitor cu Rizea din cauza că acesta are un dosar penal în România și, de curând, chiar și-a pierdut cetățenia moldovenească – lucru care ar ușura extrădarea lui Rizea în România.

Articole asemănătoare