Ceban crede că Guvernarea a răsturnat pilonii din Capitală: „E un atac la adresa mea”

Motive de supărare la Primăria Chișinău, acolo unde însuși Primarul Ion Ceban s-a arătat foarte supărat în legătură cu pilonii de iluminare stradală din Capitală care au căzut chiar la marginea străzii, cel mai probabil din cauza vântului.

Primarul Capitalei Ion Ceban a ieșit iarăși supărat în fața presei unde a început a da vina pe Guvernare insinuând că însuși prim miniastra Natalia Gavriliță ar fi fost surprinsă acolo cu niște colegi de la guvern în timp ce împingeau stâlpii de iluminare stradală.

„Deacum asta e prea detot. Chiar credeți că eu sunt prost? Căderea acestor piloni este iarăși o intimidare și un atac la adresa mea, pentru a arăta oamenilor că eu nu fac lucruri pentru Capitală. Dar nu e corect, echipa și colegii în curând vor publica dovezi care arată clar cum doamna Gavriliță a mers acolo cu niște prieteni sau nu știu eu cine mai erau, și au împins pilonii iar în rezultat, aceștia s-au răsturnat. Noi cu toții știm ce mamă de femeie e doamna prim-ministră Natalia Gavriliță, ea nu-i tocmai slăbuță și eu îmi pot închipui că acest lucru a fost posibil, fiindcă chiar sună foarte plauzibil. Nu este prima dată când se face așa ceva, doar cu câteva săptămâni în urmă când erau inundații prin capitală păi tot doamna Gavriliță cu colegii ei de la Guvern deșertau bacuri de apă prin Chișinău pentru a da vina pe mine, că cică din cauza mea-s inundațiile.” – s-a arătat supărat Ceban într-un discurs pentru presă.

Cu toate acestea, mai mulți șoferi care în momentul căderii pilonilor din Capitală stăteau în ambuteiaje susțin contrariul: „Da n-o mai fost nicio Guvernare nică să răstoarne stâlpii, cei-i cu domn Ceban? Pur și simplu se vede că pe piloni deja i-a atins vârsta și cred că s-au zakalibit și ei dacă noi tot ne-am săturat deja să stăm în ambuteiaje, ce să facem. Data viitoare să-i bage mai adânc și mai bine în pământ și n-or mai cădea, că știți cum la Chișinău bate oleacă vântul și-i dă o ploaie și gata, zboară și stâlpii, și pavajul, și porțiunile de drum care sunt în reparație…” – s-a arătat nemulțumit un șofer din Capitală care în momentul căderii pilonilor stătea în ambuteiaj.

Articole asemănătoare