Elev alungat de la Școală de 1 Septembrie fiind că a uitat acasă florile

Ghinion pentru un elev din clasa I-a de la o școală din Capitală. Acesta a fost ofensat și alungat acasă de 1 Septembrie chiar de către propria dirigintă din cauza că și-ar fi uitat acasă florile.

Ionel, în vârstă de 7 anișori, a mers bucuros la prima sa zi de școală pentru a-și cunoaște mai bine școala, colegii și diriginta. Spre dezamăgirea acestuia, colegii au început să-l râdă și să-l hărțuiască că toți aveau flori pentru profesori, așa cum este obișnuit, el însă nu.

În pofida privirilor colegilor, copilul a decis să rămână la școală și să ia parte la primul său careu. Între timp însă s-a apropiat de el diriginta sa care a început să-l mustreze: „Unde ți-s florile măi Ioane? Tu nu vezi că toți colegii tăi au adus flori, dar tu ce chiar ai venit cu mâna în fund? Marș acasă și adu florile, să nu te văd pe aici”

Auzind aceste cuvinte, copilul a alergat acasă plângând și i-a povestit mamei cele întâmplate cu lacrimile în ochi. Mama lui Ionel a rămas șocată și ne-a contactat pentru a ne povesti despre acest incident: „Profesoară debilă, așa se vorbește cu un copchil? Mi-a făcut băiatul să plângă, dar lasă că eu am s-o dau în sud și până nu ar s-o dea afară din școală eu nu mă las. Trebuie de făcut dreptate și lumea să știe”

Am contactat-o pe profesoară pentru a o întreba despre comportamentul ei față de elevul de 7 ani, iar aceasta s-a arătat înfuriată: „Știți ce, nu aveți voi să mă învățați pe mine cum să vorbesc cu copiii. El a uitat florile acasă și l-am trimis să le aducă, altfel nu se poate de luat parte la careu. Cum toți elevii aduc la profesori flori și cadouri, dar copchilu ista cu ce-i mai ceva ca ceilalți elevi? Ian lăsați-o mai moalte și nu faceți atâta zarvă” – a declarat diriginta clasei I-a.

Administrația școlii nu s-a dat cu privirea la acest caz, dat fiind faptul că diriginta mai este și directoare. Totuși, mama elevului ofensat a anunțat că nu-i va mai da voie la școală odorului ci-i va preda lecțiile acasă.

Articole asemănătoare