Elevii cu note de 10 la BAC vor primi câte un selfie cu iPhone-ul lui Dodon

Liderul PSRM crede că a mai găsit o soluție de a atrage tinerii să rămână acasă și să lucreze aici după BAC. Acesta a promis tuturor elevilor care au luat note de zece la Bacalaureatul din acest an câte un selfie și câte un autograf „de la preșdinte“.

Cu toate că acesta nu mai este Președinte al Republicii Moldova, în noua sa campanie „Poză cu iPhone-ul Președintelui” Dodon li se adresează tuturor tinerilor care recent au dat BAC-ul și s-ar bucura să facă o poză cu el, să primească un autograf sau chiar să joace o partidă de Șah cu fostul Președinte al Republicii Moldova care a făcut recent alianță cu Comuniștii.

Sute de tineri susținători ai lui Dodon au apelat la staff-ul său pentru a avea posibilitatea de a face câte o poză cu telefonul lui Dodon care a fost plătit din banii de stat și a costat în jur de 1300 de Euro. Mai mult, Dodon a postat mai multe poze pe Facebook lăudându-se cât de multe ar fi făcut acesta pentru tineri în următorii ani – cu toate că nu este vizibil nici un rezultat.

Un tânăr care a mers la o întâlnire cu Dodon din cauza că a avut un 10 la BAC ni s-a adresat că liderul Socialiștilor i-ar fi utilizat imaginea într-un spot video fără a-l întreba. Tot tânărul ne-a povestit cum i-a auzit pe socialiști purtând o discuție în camera paralelă: „Eii, tinerii ieștia la noi aici nu mai fac ei nimic că țara asta și așa are numai pensionari… Rusia are nevoie de oameni la construcții acolo, cum mi-a zis chiar Putin data trecută“ – aceste cuvinte au fost spuse însuși de Dodon care i-a luat în râs pe elevii exemplari de la noi din țară.

Articole asemănătoare