Ultima Oră! Emilian Crețu a recunoscut că este heterosexual

Declarație de ultimă oră făcută de cunoscutul actor din republica Moldova Emilian Crețu. Acesta a declarat, spre surprinderea internauților, că este heterosexual și că susține drepturile tuturor heterosexualilor din Republica Moldova, așa cum o fac și mulți alții în țara noastră.

Acest lucru s-ar fi însă cunoscut de mai de mult timp, au declarat unii internauți. Dat fiind faptul că Emilian Crețu petrece o mare parte a timpului său în special în prezența femeilor, fiind prieten bun cu ele – lucru care este tipic în rândul heterosexualilor din toată lumea. Invitat la o emisiune TV Crețu a declarat: „Bine hai să recunosc un lucru: eu sunt heterosexual și mereu am iubit să fiu așa, indiferent de cum o să mă judece lumea de acum. Lumea judecă în stânga și în dreapta, dar căutați-vă oamenilor de treaba voastră. În secolul 21 e un lucru destul de normal să fii heterosexual în Republica Moldova și să fii atras de persoanele de genul opus.“

Această veste a șocat întrega comunitate mondenă moldovenească, dat fiind faptul că nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva de la Emilian Crețu – cunoscut încă ca și Baba Dora. Prin această acțiune Crețu arată însă că susține într-adevăr heterosexualii de la noi din țară înțelegându-i și angajându-se pentru drepturile tuturor heterosexualilor în societatea noastră deseori primitivă când vine vorba de drepturi ale majorităților, necontând ce fel de drepturi acestea ar fi.

Potrivit statisticilor, în ultima vreme tot mai mulți bărbați moldoveni tind să se nască heterosexuali – lucru salutat în special de organizațiile care se angajează pentru drepturile omului și majorităților sexuale din Republica Moldova. Printre susținătorii heterosexualilor se enumeră și Andrei, un tânăr băiat din Chișinău care recunoaște cu mândrie că este heterosexual: „Eu sunt mândru să fiu heterosexual și cred că nu e un lucru absolut deloc ieșit din comun, fiindcă Dumnezeu să știți că iubește în special heterosexualii, biserica catolică tot acceptă pe toți heterosexualii și toate persoanele de acest tip se pot căsători și pot face copii – un lucru absolut normal.” – ne-a declarat tânărul.

Astfel, în secolul 21 relațiile heterosexualilor sunt văzute de către mulți specialiști sociologi ca relații absolut normale și sănătoase, ba chiar în folosul societății.

Articole asemănătoare