Emilian Crețu, dezvăluire ȘOC: „Recunosc, sunt heterosexual“

Declarație de ultimă oră făcută de cunoscutul actor din republica Moldova Emilian Crețu. Acesta a declarat spre surprinderea internauților că este heterosexual și că susține drepturile heterosexualilor din republica Moldova.

Acest lucru s-ar fi însă cunoscut de mai de mult timp, au declarat unii internauți. Dat fiind faptul că Emilian Crețu petrece o mare parte a timpului său în special în prezența femeilor, fiind prieten bun cu ele – lucru care este tipic în rândul heterosexualilor din toată lumea. Invitat la o emisiune TV Crețu a declarat: „Recunosc, sunt heterosexual“

Această veste a șocat întrega comunitate mondenă moldovenească, dat fiind faptul că nimeni nu s-ar fi așteptat la așa ceva de la Emilian Crețu – cunoscut încă ca Baba Dora. Prin această acțiune Crețu arată însă că susține într-adevăr heterosexualii de la noi din țară înțelegându-i și punându-se pentru drepturile lor în societatea noastră deseori primitivă când vine vorba de drepturi, necontând ce fel de drepturi acestea ar fi.

Postarea anterioară

O nouă tulpină de Covid din Rusia a ajuns în R. Moldova: Morgen Shtern

Următoarea postare

Dodon cu Galina a mers la o Clopotniță: Mai nu i-a căzut un clopot în cap

Related Posts