Episcopul Marchel s-a rugat pentru ploaie dar Domnul a aruncat în el cu grindină

Seceta din anul acesta a provocat multe probleme agricultorilor moldoveni. Unii din ei au apelat la serviciile episcopului Marchel pentru a aduce ploaia pe meleagurile noastre, iar acesta s-a rugat cum știe el mai bine – la megafon pe străzile din Bălți.

După o perioadă lungă de secetă, în nordul Moldovei a plouat cu grindină peste culturile agricole, provocând daune enorme agricultorilor. Acest fapt a avut loc după ce mai mulți agricultori s-au adresat episcopului Marchel ca să se roage la Dumnezeu pentru ploaie. Se pare că episcopul a fost înțelegător cu oamenii care trec printr-o perioadă grea, dar totuși le-a spus că nimic nu este gratis pe lumea asta.

Unul dintre oamenii care au fost la întrevederea cu episcopul Marchel a declarat pe o rețea socială:
“Prealuminatul Marchel a găsit de cuviință să ne ajute, dar ca să fie mai eficient, ne-a spus că numai cu magafonul său Domnul o să-l audă mai bine.” Din spusele unor enoriași, Marchel ar percepe o taxă pentru megafonul preasfințit, aceasta ar fi de 2 mii de lei pentru o rugăciune specia lă, dar de data aceasta ar fi cerut patru: „Orice lucru are un preț, mai ales dacă vrem ploaie pe timp de secetă.” – ne-a declarat episcopul.

La numai zece minute de la rugăciunea preasfințitului episcop, în toate raioanele de nord ale țării au fost înregistrate ploi cu gheață și inundații. Din spusele oamenilor, chiar în capul episcopului au căzut bucăți de gheață, s-au început tunete și fulgere. “Eu cred că Dumnezeu s-a supărat când domnul Marchel a cerut mai muți bani pentru rugăciune, altfel nu-mi explic fenomenul dat.” – a declarat un vecin care se uita în ograda episcopului.

După această calamitate naturală la fața locului au intervenit mai multe echipaje de pompieri și medici, pentru a evalua daunele. La o zi după cele întâmplate, agricultorii sunt gata să iasă din nou în stradă, pentru prosteste atât la guvern cât și la Mitropolia Moldovei pentru ca ploile să fie stopate.

Articole asemănătoare