Evadatul de la Cricova a revenit la închisoare: „Aici e mai bine, mă iertați“

Surpriză pentru polițiștii de la penitenciarul din Cricova după ce un deținut a evadat cu o săptămână în urmă dar s-a reîntors recet, argumentând că în închisoare, spre deosebire de la el acasă, ar fi mai bine din cauza că acolo are mâncare, internet și televizor.

Alexandru Cioban ar fi revenit la închisoare benevol și și-a cerut iertare de la polițiști zicându-le: „Aici e mai bine, iertați“. Oamenii legii l-au luat însă în dată sub cătușe și l-au aruncat înapoi în celula dodată cu un televizor plasmă și WiFi. Printre motivele întoarcerii s-ar afla însă și faptul că deținuții de la Cricova au șansa de a bea zilnic vin câte un pahar de vin gratuit la masa de prânz – un cadou pentru penitenciar primit de ani de zile din partea vinăriei Cricova.

În plus, alți deținuți din țară ar fi evadat de la mai multe închisori predându-se la Cricova și rugând să fie închiși chiar și pe viață la Cricova, acolo unde condițiile ar fi cu mult mai bune decât la celelalte închisori din țară.

Potrivit unei surse anonime, închisoarea de la Cricova ar fi una dintre cele mai de lux închisori din țară, dat fiind faptul că acolo ar fi stat și Vlad Filat închis în secret dar și câțiva alți politicieni nu prea cunoscuți de la noi din țară. Totodată, închisoarea ar dispune de pachete pentru deținuți care ar permite fiecărui făptaș accesul la internet, servicii erotice sau chiar ieșiri permise de mică durată din închisoare.

Articole asemănătoare