„Fa oaio, acuși îți f#t una” – Monica Babuc s-a luat la ceartă cu Greceanîi după ce nu i-a fost găsit un loc pe un scaun în Parlament

Bătaie și un show ca de zile mari s-a escalat astăzi la Parlamentul Republicii Moldova după ce deputatei Monica Babuc nu i-a fost găsit un scaun pe care să poată sta pentru a lua loc la ședința legislativului.

Se pare că la puțin timp după ce toate scaunele au fost ocupate, Monica Babuc ar fi început s-o înjure pe Zinaida Greceanîi din cauza că nu se găsea un scaun pentru ea. Din acest motiv, Greceanîi a ordonat închiderea microfoanelor pentru că ședința era chiar în direct și astfel cetățenii ar fi putea auzit și văzut bătaia între Greceanîi și Babuc.

Din fericire, unul dintre jurnaliștii noștri a putut lua legătura cu o persoană anonimă care lucrează la Parlament și scrie acolo protocoalele. Persoana dată ne-a pus dialogul dintre Zinaida Greceanîi și Monica Babuc la dispoziție:

Babuc: Stimată doamnă Greceanîi, unde mi-i scaunul să mă așez că mă dor picioarele, am stat câteva ore în genunchi mai înainte acolo în dosul parlamentului.
Greceanîi: Doamnă Babuc, vă rog să aveți grijă de locul unde stați și la începutul ședinței să stați acolo unde stați și fără multe întrebări.
Babuc: Auzi fa oaie ce ești tu, te-i găsit aici deșteaptă să-mi comanzi ce să fac și ce nu? Ia hai ai grijă la cuvinte că amuș îți f#t una în cap, să vezi cum repede zbori de acolo de la tribuna ceea.
Greceanîi: Fa pid#rasco ce ești, cum vorbești tu cu mine fa? Nu ții minte cum îți curgeau belele din gură când ai venit aici prima dată?
Babuc: Ei hai că mă enervezi, să vez acuș cum te flocăiesc și-ți zboară penele…
Vasile Bolea: Stimate doamne deputate, încetați să vă certați. Stimați colegi, eu zic să le închidem microfoanele sau să le trimitem după parlament să-și continuie cearta iar noi să continuăm ședința după o mică pauză.

După neînțelegerea între cele două, ședința a fost continuată după o pauză de 15 minute. Se pare că deputatele urmează însă să se întâlnească la vorbește Moldova, acolo unde se va discuta problema pentru o țară întreagă dar și vor ieși la iveală lucruri șocante care au de făcut cu faptul dispariției scaunului Domnicăi Babuc.

Postarea anterioară

Rrr, gata să te muște. O mai ții minte pe blonda din filmul pentru adulți? Iat-o astăzi.

Următoarea postare

Unirea cu Egiptul sau consumul de tușoncă. Scenariile lui Dodon privind situația pandemică

Related Posts