Face economisiri. Voronin a anunțat că se spală numai o dată pe săptămână

Scumpirile din ultima vreme se pare că l-au pus pe gânduri și pe Vladimir Voronin. Liderul Comuniștilor a anunțat că deja a și luat primele măsuri și nu se mai spală la fiecare 5 zile cum o făcea înainte, ci doar o dată în săptămână.

Reporter: „Domn Voronin, dvs. cum economisiți banii?”
Vladimir Voronin: „Eu de-acuma mă spăl numai o dată în săptămână, înainte mă spălam mai des ca regele la fiecare 5 zile. Economisesc apă și capul îl spăl doar la fiecare zece zile, noi acolo în Parlament tare nu asudăm că nici nu facem cine știe ce lucru.”
Reporter: „Mai este vreun mod prin care economisiți?”
Vladimir Voronin: „Da, desigur. Eu înainte îmi cumpăram câte trei conserve de caviar că-mi place și pe ăsta eu îl mănânc des, dar acuma cumpăr numai două că la noi în Moldova caviaru e scump. Plus la asta am fost nevoit să dau demisia la două femei de servici că am cinci și-s cam scumpe. Așa îmi mai rămân trei și una face curat, alta mâncare, alta masaj.”
Reporter: Aveți vreun sfat pentru cetățenii afectați de scumpiri? Cum să economisească?
Vladimir Voronin: „Eu le propun să mai vândă câte o mașină, câte un rinichi. Sau să meargă peste hotare la Franța să lucreze că acolo un Euro pentru noi îi douăzeci de lei și închipuiți-vă ce milionari moldovenii din Franța, ei acolo fac zăci de mii de lei și vin aicia milionarii și se plâng că nu le ajunge, dar nu dau nicio taxă în bujet la stat. Rușine la așa oameni.”

Reporterul nostru a fost nevoit să termine interviul din cauza unui miros neplăcut care ne-a însoțit în timpul întrebărilor.

Articole asemănătoare