Familia lui Dodon e urmărită – pe Galina o urmărește Kirkorov pe Instagram

După ce zilele trecute și Igor Dodon s-ar fi plâns ca și Maia Sandu că membrii familiei tot ar fi urmăriți, echipa noastră a investigat cine și cum anume îi urmărește pe aceștia. Potrivit investigației, Galina e urmărită de Filip Kirkorov pe Instagram.

Vestea surprinzătoare vine după ce Dodon s-a plâns la un post TV că și membrii familiei sale ar fi urmăriți și că are imediat nevoie de agenți de pază pentru a-l proteja din banii statului, cu toate că Dodon nu deține nicio funcție în stat.

Mai mulți analiști politici cred însă că Dodon fie s-a plâns că este urmărit din cauza că Maia Sandu s-a plâns mai întâi de acest lucru, fie Dodon ar avea halucinații și ar trebui dus de urgență la un spital de pe Strada Costiujeni, unde un doctor chiar i-a recomandat o consultați gratuită pe care Dodon însă ar fi refuzat-o motivând că încă nu e nebun cu capul.

Adevărul este însă faptul că Galina Dodon e urmărită în ultima vreme de mai multe persoane pe pagina sa nouă de pe Instagram, în special de marele artist prieten al lui Dodon Filip Kirkorov. Dodon ar fi gelos pe faptul că Galina a reușit să strângă în timp de 2 săptămâni de la crearea contului mai mulți urmăritori decât el însuși și a recurs la gestul de a se plânge.

Articole asemănătoare