Femeia care l-a votat pe Dodon și nu a fost plătită, premiată de VIP Magazin

Bucurie mare în viața doamnei Svetlana, o transnistreancă de la Tiraspol care cu câteva zile în urmă l-a votat pe Dodon și se plângea pe rețelele sociale că nu a primit cei 25 de dolari promiși pentru vot. Revista VIP Magazin a intitulat-o pe doamnă drept „Proasta anului” și i-a oferit cei 25 de dolari.

Doamna Svetlana nu prea înțelege limba română, cu toate că o vorbește destul de bine, de aceea ceasta nu a prea înțeles ce înseamnă cuvântul „proastă” dar s-a bucurat oricum, fiind că a crezut că este ceva bun dacă revista totuși îi oferă și cei 25 de dolari pe care ar fi trebuit să i-i ofere Dodon pentru votul oferit.

La rândul său, femeia a mulțumit revistei și și-a arătat regretul pentru cele întâmplate. Aceasta a anunțat primele consecvențe: data viitoare doamna Svetlana nu va mai vota fără să i se dea bani, ci va cere banii mai întâi iar apoi va alege candidatul care-i oferă sumea cea mai mare.

În situație doamnei Svetlana se află și alte mii de transnistrieni care nu și-au primit banii promiși de la Blocul Comuniștilor și Socialiștilor fiind că i-a votat. Transnistrienii au amenințat cu proteste împotriva lui Dodon și s-au arătat deschiși pentru alte partide care data viitoare au de gând să le ofere bani sau lucruri materiale pentru un vot, ca de obicei.

Articole asemănătoare