Fetița care l-a trimis pe Dodon în P#lă va primi un Ordin de Stat

Bucurie în familia Cernescu din Orașul Cimișlia după ce odorașul lor de fetiță Anișoara care l-a trimis recent pe Igor Dodon în p#lă, va primi Ordinul Republicii pentru merite speciale în arătarea curajului politic și exprimarea liberă a propriei opinii.

Fetița a recitat recent la Cimișlia la o întâlnire cu Socialiștii o poezie în care l-a criticat pe liderul Socialiștilor și l-a trimis pe Igor Dodon în P#lă arătând astfel curaj politic și patriotism. Părinții fetiței sunt foarte mândri de odrasla lor de nouă ani și se bucură enorm de acest privilegiu. Tatăl fetiței a declarat jurnaliștilor la telefon:

„Ne bucurăm cu Anișoara noastră, foarte bravo. Încă de la Grădiniță le trimetea pe educătoare dacă ceva nu o aranja și acest lucru l-a demonstrat și la întâlnirea cu Dodon. Am plănuit noi să mai mergem la niște întâlniri politice cu alde Cavcaliuc ca să-i trimită Anișoara și pe ei în p#lă. Dar până atunci lucrez la o poezie pe care o să i-o dau s-o învețe pe de rost, sperăm să devină ceva mare“ – ne-a declarat tatăl fetei cu lacrimi de bucurie.

Ministerul Educației, Culturii și Tinereței împreună cu Preșidinția îi va înmâna fetiței premiul cu Ordinul Republicii dar și o mică recompensă în valoare de două mii de lei, bani din care părinții fetiței abia așteaptă să-i procure dulciuri și jucării.

Articole asemănătoare