Fetiță din Cimișlia l-a trimis pe Dodon în P#lă: „Asta ți-a transmis tata“

Gest care arată curaj al unei fetițe de nouă ani din orașul Cimișlia după ce l-a trimis pe liderul Socialiștilor și fostul președinte Igor Dodon în p#lă. Fetița a scos cuvintele pe gură la microfon dându-l pe Dodon de rușine în fața întregii țări.

Anișoara de nouă ani din Cimișlia a vrut neapărat să vină la microfon pentru a-i adresa lui Dodon un mesaj. Dodon, bucuros că și copiii îl iubesc și crezând că fetița îl va lăuda, i-a înmânat fetiței microfonul. Idee care nu s-a dovedit a fi prea bună, dat fiind faptul că fetița i-a recitat o poezie și l-a trimis în p#lă:

„Domn Dodoane, hai ne spune ce matale ai făcut.
Cât ai fost tu Președinte, parcă doar te-ai prefăcut.
Ai promis și una și-alta, ai promis că va fi bine,
Însă ți-ai băgat piciorul, te-ai pișat chiar ca un câine.

Această poezie am compus pentru dumneavoastră Domn Dodon și vreau să te trimit o dată în pu#ă, asta ți-a transmis și tata“ – a declarat fetița de nouă ani care recent a terminat a învăța abecedarul pe de rost.

Dodon nu s-a arătat prea încântat și a chemat bodyguarzii să-i ia fetiței microfonul de la gură. Totodată, acesta crede că în spatele atacului s-ar ascunde oponenții politici care vor să-i strice imaginea. Nu este însă prima situație de acest fel, Dodon nefiind înjurat de copii pentru prima dată, mai ales după ce Dodon le tot folosește imaginea în campania sa electorală.

Articole asemănătoare