Fiica lui Putin supărată rău. Primăria Chișinăului îi va înlătura o gheretă

Un nou șoc pentru fiica lui Vladimir Putin, Mașa Putina. După ce aceasta s-a ales cu o grămada sancțiuni din partea altor țări, de această dată și autoritățile municipale din Chișinău s-au hotărât să-i impună acesteia niște sancțiuni destul de dure care chiar au dat-o în lacrimi.

Mașa Putina nu s-a așteptat de la autoritățile municipale că-i va fi închis și ghereta din Capitală care i-a fost cadonată chiar de tatăl ei, Vladimir Putin, încă de vreo zece ani în urmă. Aceasta s-a arătat foarte supărată și întristată de acest lucru, mai ales din cauza faptului că ghereta dată pentru aceasta înseamnă o grămada amintiri frumoase dar mai și este printre unicele surse de venit în ultima vreme, după ce toate țările i-au înghețat bogățiile:

„Nu m-am așteptat de la primăria Capitalei că-mi vor închide ultimul meu lucru scump pe care-l mai dețin pe fața pământului acesta. La ce i-a încurcat pe ei ghereta aceia? Eu acolo vindeam tot felul de lucruri de calitate – de la Persil, pân la Xerox – și aveam o grămada clienți care veneau la mine fiindcă știau că ghereta-i aparține fiicei lui Putin. Vara veneam acolo cu mare plăcere ca să văd ce mai face vânzătoarea, doamna Vărvara, care-mi mai este și nană, și mâncam acolo cea mai bună înghețată plombir pe care o producea tot nana acasă la dânsa. Cele mai frumoase amintiri le am acolo, regret decizia autorităților de la Chișinău – am să-i spun acest lucru lui tata.” – s-a plânsa fiica lui Putin la un show televizat din Rusia în cadrul căruia o vedetă de pe Instagram și-a rupt geanta Gucci în semn de protest.

Aceasta nu este unica sancțiune aplicată. Mașa ar putea să rămână și fără narghileaua din Capitală – un local deținut tot de ea unde de fiecare dată răsună muzică rusească și unde în trecut erau invitați fel de fel de artiști din Rusia precum Filip Kirkorov, Sofia Rotaru sau Stas Mihailov.

Și baba de la Sadova, fană a lui Kirkorov și a lui Dodon, s-a arătat enervată când a aflat de faptul că fiică-sa lui Putin nu va mai avea o gheretă în Capitală. Bătrâna s-a oferit să-i ofere fetei o gheretă chiar la Sadova: „Dragu mîcîi, ai să vii aicia la noi la Sadova de unde vine domnu nostru Igor Dodon, și-ai să-ț deschizi aicia în sat o zavidenie să vinzi tu aicia ce-ți place ție. Să vezi cum lumea din sat o să vină să cumpere numai la tine, și lumea din sat de la nan-ta Vera tot o să vină să cumpere numai de la tine. Păi să vezi că eu am să-i fugăresc cu mătura pe aceia care or să cumpere de la alte magazine din sat.” – i-a data asigurarea doamna cunoscută ca și doamna „Kirkurova”.

Articole asemănătoare