Filat a mers la eleva care făcea sex la ore în fața camerei: „Am trecut și eu prin asta”

Moment de bucurie pentru eleva suprinsă cum făcea sex în timpul orelor online. Fata a fost vizitată personal de către Vlad Filat, fostul politician care într-un timp la fel a fost surprins în timp ce făcea sex în fața camerei. Politicianul a mers pentru a o susține și a-i da elevei niște sugestii.

Fostul politician a mers cu un buchet de flori și o cutie de prezervative acasă la eleva de la ASEM surprinsă cum făcea sex chiar în timpul lecțiilor. Acesta a îndemnat-o să nu se descurajeze, fiind că și el a ajuns cândva în fața camerelor chiar în timpul actului amoros.

„Salut Livia, mă bucur mult că te-am întâlnit și uite chiar sunt mândru că la noi în țară mai există persoane care fac sex în fața camerei. După cum știi mi s-a întâmplat și mie cândva acest lucru, așa cum și ție ți s-a întâmplat. Un fost coleg de-al meu la fel a postat pe internet video-uri de pe o cameră unde făceam și eu fix așa ca și tine, doar că nu în timpul orelor ci în timpul muncii. Am venit să te susțin și să-ți zic că nu ești unica, am trecut și eu prin asta și știu cum este. Dar nu te descuraja, fiind că să știi că acest lucru îți deschide de fapt orizontul către noi drumuri spre o anumită carieră, eu ți-aș propune să te mai gândești. Dacă ai careva întrebări atunci întreabă, am avut și eu așa experiență ca și tine și la început e neplăcut.” – s-a deschis Filat fetei în timp ce era filmat de către o televiziune.

Fata a refuzat însă să-l primească pe Filat în casă după ce a realizat că acesta doar dorea să o facă pe bunul și a chemat și televiziunea. Totodată aceasta i-a refuzat buchetul de flori, dar a acceptat cutia cu prezervative scumpe de marcă.

Spre ușurarea elevei care din cauza sexului la ore a fost exmatriculată, dar mai apoi iarăși lăsată să continuie studiile, administrația Universității a decis că sexul la orele online de fapt nu ar fi nimic ilegal și s-ar putea transmite doar în condiția în care profesorul este un bărbat iar fata are peste 18 ani și nu face actul de dragoste cu un partener, ci singură în format video-chat.

Experții în educație bat totodată alarma și ne atenționează să avem grijă și să fim precauți să stingem camera web atunci când în timpul unei conferințe web ne apucă pofta de sex pentru a nu avea spectatori nedoriți: „Dacă totuși dorești să te vadă o lume întreagă în timp ce faci așa ceva, atunci pentru așa ceva există Instagramul și Odnoklassniki dar pe Zoom vă rugăm să nu vă arătați treburile că chiar nu-i locul potrivit pentru așa ceva” – ne atenționează Andrei Lungu, un expert media din cadrul Academiei de Studii Economice din Capitală.

Dacă eleva dată va accepta invitația moderatoarei, cazul dat ar putea fi dezbătut și la emisiunea Vorbește Moldova la care și Vlad Filat a promis că ar putea participa pentru a o susține pe fată sufletește.

Articole asemănătoare