Filat o vrea înapoi pe Gonța: „Solnușka, lasă TV-ul și întoarce-te la mine”

Se pare că pe Vlad Filat l-a cam apucat nostalgia în ultima vreme. Acesta i-a adresat o declarație publică de dragoste fostei sale soții Angela Gonța, jurnalistă la TV8, cerându-i să părăsească postul TV la care lucrează pentru a se reîntoarce la el.

Fiind invitat la o emisiune mondenă, Filat a povestit despre fosta sa căsnicie cu Angela Gonța și cât de mult îi pare rău faptul că fosta sa soție l-a părăsit. Acesta a declarat printre altele că Plahotniuc ar fi fost îndrăgostit de Angela Gonța și ar fi dorit ca aceasta să nu mai fie împreună cu Vlad Filat, tocmai din această cauză Filat ar fi fost băgat în pușcărie.

„Angela pentru mine a fost viața mea și încă este. Eu cât eram cu dânsa împreună o țineam numai în pene și îi cumpăram ciocolate și flori în fiecare zi, o duceam cu mașina peste tot pe unde ea dorea și mergeam în concediu de patru ori pe ani, fiind că ne și puteam permitea desigur. Ea a plecat de la mine fiind că Plahotniuc a dorit-o, dar ea nu dorea să aibă nimic de făcut cu Plahotniuc. De aceea Plaha o zis: nici mie, dar nici ție.. și m-a băgat mai apoi la închisoare. Către Angela eu am un singur mesaj: Angela, tu pe mine mă știi de zeci de ani de zile, hai să uităm tot ce a fost și să lăsăm totul în urmă. Solnușka, lasă TV-ul și întoarce-te la mine. Vezi cum Natalia Morari s-a dus la Platon? Asta eu numesc iubire adevărată, indiferent de obstacole și învinuiri” – a declarat Filat cu lacrimi în fundal.

Pe de-o altă parte, Angela Gonța nu prea are de gând să se întoarcă la Filat, dar și-ar dori să reia relația cu acesta. TV8 a revenit cu o declarație în acest sens în numele Angelei Gonța concretizând: „Declarațiile domnului Vlad Filat nu reprezintă părerea TV8, de aceea ne distanțăm de această persoană și de toate sentimentele ei. Jurnalistele noastre sunt cele mai independente jurnaliste din Republica Moldova și nu vrem să ne stricăm imaginea noastră de post TV independent.”

Totuși, potrivit unui agent secret al Serviciului de Informații și Securitate (SIS) care a recepționat un apel personal între Angela Gonța și Vlad Filat chiar la data de 15 Septembrie, Gonța i-ar fi declarat lui Filat: „Vlăduț, eu vreau să mă întorc la tine dar să nu creadă lumea că nu știu ce, că vezi cum s-o primit cu proasta ceea de Natașă – o căzut în capcană. Eu mă știi că sunt jurnalistă cinstită și nu vrau să se primească așa ceva și cu mine, dă-mi crezare. Ce zici dacă eu la televizor am să zic că Filat îi rău, te-aș putea invita pe la emisiuni și m-aș comporta cu tine așa, mai distant, dar în realitate deja ne-om mai vedea pe la o cafea și o să vedem mai departe” – i-ar fi propus Angela Gonța fostului soț Vlad Filat la telefon.

Articole asemănătoare