Forțele Aeriene moldovenești n-au reușit să intercepteze rachetele rusești lansate spre Kiev

Gafă în centrul forțelor aeriene moldovenești de la Orhei. După ce ieri Rusia a lansat niște rachete asupra Ucrainei care au trecut prin Republica Moldova, forțele noastre aeriene așa și n-au reușit nici măcar să le intercepteze.

În acest sens, Leonia Ghețu, un student de 23 de ani care conduce centrala de forțe aeriene, s-a arătat foarte supărat de așa zisa brigadă de lunetiști ai lui și a ieșit cu un comunicat în fața presei:

„Noi am văzut la un canal american că or să vină niște rachete, dar din cauza că nu prea înțelegem engleza ne-am gândit că Ion acela Mask lansează vreo cometă în spațiu cum o face el de obicei. Când am văzut rachetele, noi evident că le-am filmat și am pus pe feisbuc toată asta pentru ca lumea să vadă cât e de frumos. Dar nici nu ne-a trecut prin cap că aceste rachete ar fi fost trimise de Rusia pentru a distruge o parte din Kiew, acelea nu arătau a rachete distrugătoare. Eu i-am zis lui Vasea să sune la președinte să vorbească cu Maia Sandu, dar el o zis că nu vorbește cu alte femei că-i căsătorit și femei-sa nu-i dă voie. Am sunat-o eu pe doamna Sandu dar a ridicat Gavriliță și mi-a zis s-o lăs în pace că ea-i la cumpărături. Din păcat apărătura noastră de ultimă generație cadonată de Uniunea Sovietică n-a reușit să intercepteze direcția rachetelor, noi am crezut că ele zboară spre cer.”

Articole asemănătoare